Tesla Türkiye'deki şubesine çalışanlar alacak! CV'leri hazırlayın: İstanbul ve Ankara'dan sonra o ile de şube açılıyor

Tesla Türkiye'deki şubesine çalışanlar alacak! CV'leri hazırlayın: İstanbul ve Ankara'dan sonra o ile de şube açılıyor

Dünyaca ünlü araba markası Tesla, Türkiye’deki şubesine çalışan alacağını duyurdu. İş arayanlar, global bir şirkette istihdam etmek isteyenler bu habere çok sevinecek. Ankara’daki şubeden sonra sıra o şehirde…

Dünyanın en büyük elektrikli otomobil üreticisi Tesla, her modeli ile otomotiv sektörünü sallamaya devam ediyor. Ünlü marka şimdi de işe alım yapacağı haberleri ile gündeme geldi. Shift Delete’de yer alan bilgilere göre Tesla, Ankara ve İstanbul’daki şubelerinden sonra şimdi o şehre şube açacak. Açacağı şubeye ise yeni personel alımı yapacağı öğrenildi.

yeni-proje-21.jpg

TESLA’DAN ÜÇÜNCÜ ŞUBE

Nisan 2023 itibari ile Türkiye’ye giren Tesla, ilk önce İstanbul sonra da Ankara’ya şubelerini açtı. En çok satan elektrikli otomobil markası olan Tesla, şimdi de İzmir’de şube açacak. Bununla beraber şubede çalışacak personel ihtiyacı olduğu takdirde resmi web sitesinde yayınlanıyor.

İzmir için yeni pozisyonların açıldığı bilgisi elde edilirken şirket; servis müdürü, otomotiv teknisyeni, mağaza müdürü ve satış danışmanı arıyor. Söz konusu bu alanlara başvuru yapmak için CV hazırlamış olmanız gerekiyor

yeni-proje-22.jpg

PEKİ NE ZAMAN AÇILACAK?

Tesla’nın yeni mağazasının ne zaman açılacağı henüz belli değil. Öte yandan önümüzdeki birkaç ay içinde detayların netleşeceği düşünülüyor.

Tesla web sitesinde İzmir için açılan iş ilanları şu şekilde sıralandı;

İş Başlığı

Kategori

Konum

Servis Müdürü

Araç Servisi

İzmir

Otomotiv Teknisyeni

Araç Servisi

İzmir

Mağaza Müdürü

Satış ve Müşteri Desteği

İzmir

Satış Danışmanı

Satış ve Müşteri Desteği

İzmir

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN