Thodex soruşturmasında 8 gözaltı daha

Thodex soruşturmasında 8 gözaltı daha

Thodex soruşturması kapsamında 8 kişi daha gözaltına alındı. Toplam gözaltı sayısı 78'e yükseldi. 4 firarinin yakalanması için ise operasyon devam ediyor.

Cumhuriyet tarihinin en büyük dolandırıcılığı olarak bilinen Thodex'e yönelik yürütülen soruşturma kapsamında 8 kişi daha gözaltına alındı. Böylelikle gözaltına alınanların sayısı 78'e yükseldi. 

Zanlılardan 62 kişi önceki gün mahkemeye sevk edilmiş, tamamı serbest bırakılmıştı. Bununla birlikte poliste ifade veren şüpheli sayısı 16 olduğu bildirildi. 

ADLİYEYE SEVK EDİLMELERİ BEKLENİYOR

Aralarında Thodex'in kurucusu ve yöneticisi Faruk Fatih Özer'in ağabeyi Güven Özer ile kardeşi Serap Özer'in de aralarında bulunduğu 16 şüphelinin, Siber Suçlarla Mücadele Şubesi’ndeki işlemlerinin ardından önümüzdeki günlerde adliyeye sevk edilmeleri bekleniyor. 

4 FİRARİ İÇİN OPERASYON DEVAM EDİYOR

Polis, soruşturma kapsamında şirket sahibi şüpheli Faruk Fatih Özer'in de aralarında olduğu firari 4 şüphelinin yakalanması için operasyonlarına devam ediyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN