Son dakika! Thodex soruşturmasında kritik isimler yakalandı

Son dakika! Thodex soruşturmasında kritik isimler yakalandı

Son dakika haberi... Thodex soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan firari şüpheli Rana Azap gözaltına alındı. Azap'ın ardından Thodex'in yazılımcısı Oral Çınar da gözaltına alındı.

Son dakika haberi... Kripto para borsası Thodex ile ilgili yürütülen soruşturmada aranan iki şüpheli yakalandı. Gözaltına alınan kişilerin şirketin finans bölümünde çalışan Rana Azap ve yazılımcı Oral Çınar olduğu belirtildi.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı'nın yürüttüğü soruşturma kapsamında şirketin sahibi Faruk Fatih Özer dışında 3 şüpheli daha aranıyordu.

YAZILIMCI SARIYER'DE YAKALANDI

Bu isimlerden biri de finansman bölümü çalışanı Rana Azap'tı. Polis düzenlediği operasyonla Azap'ı gözaltına aldı. Thodex şirketinin yazılımcısı Oral Çınar ise İstanbul Sarıyer'de yakalandı.

Yaklaşık 400 bin mağdurun olduğu Thodex soruşturmasında, şüpheliler arasında yer alan abi Güven Özer’in eşi Zuhal Özer de aranıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN