THY'den iç hatlar için flaş karar: 6 Eylül'den itibaren zorunlu olacak

THY'den iç hatlar için flaş karar: 6 Eylül'den itibaren zorunlu olacak

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, seyahat edeceklere önemli bir duyuruda bulundu. 6 Eylül itibarıyla seyahat edecekleri ilgilendiren açıklamada, yolcuların aşı kartı veya negatif PCR testi ibraz etmek zorunda olduğu kaydedildi.

Türk Hava Yolları'ndan (THY) önemli bir açıklama yapıldı. Türk Hava Yolları Genel Müdürü Bilal Ekşi, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla THY yolcularını uyardı. Ekşi, 6 Eylül'den itibaren seyahat eden yolcuların aşı kartı veya negatif PCR testi ibraz etmek zorunda olduğunu açıkladı.

'AŞI KARTI YADA NEGATİF PCR TESTİ ZORUNLULUĞU'

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi'nin konuyla ilgili açıklaması şöyle;

"Lütfen not alalım. İç hatlarda 6 Eylül'den sonra seyahat edecek yolcularımız ya AŞI kartını ibraz edecek ya da PCR testi yaptırıp, NEGATİF olduğunu ibraz edecektir."

İlgili Haberler
YORUMLAR (4)
4 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN