Timsahlar o kadını görünce köşe bucak kaçıyor! Bu kadın bir midesiz… Yakaladığı timsahı…

Timsahlar o kadını görünce köşe bucak kaçıyor! Bu kadın bir midesiz… Yakaladığı timsahı…

Bildiğiniz tüm timsahları unutun. Bu kez timsahlar insanı değil insan timsahı mideye indirdi. Timsahlar kadını gördükleri yerde saklanacak delik arıyor. Timsahların da ayı şaştı. İşte timsahın mideye indiği o anlar…

Yırtıcı hayvanlar arasında yer alan timsahlar canlılar için büyük bir tehlike olarak görülüyor. Hem hayvanlara hem de insanlara saldıran timsahlar bu kez herkesi şaşkına çevirdi. Timsah insanı yiyeceğine insan timsahı yiyor. Bir gölde gördüğü yavru timsahı gözüne kestiren kadın timsahı kaptığı gibi eve götürdü. Timsahlar kadını gördüğü yerde köşe bucak kaçıyor. İşte timsahın mideye indiği o anlar…

BÖYLE BİR AVCI GÖRÜLMEDİ

Vahşi hayatın zorlukları hem kameralara hem ekranlara yansırken bu görüntüler herkesi şaşkına çevirdi. Göl kenarında yürüdüğü esnada yavru bir timsah fark eden kadın hızlı davranarak yavru timsahı saniyeler içerisinde etkisiz hale getirdi.

bu-kadin-suya-girince-timsahlar-kayalarin-arkasina-saklaniyor-timsahlari-hapur-hupur-yiyor-yenicag2.jpg

Yavru hayvan bir anda kaskatı kesilirken kadın da bir elinde timsahla karaya doğru yüzdü. Kıyıya bıraktığı küfesini sırtına alarak yoluna devam eden kadın evine vardığı gibi timsahı pişirmek için kolları sıvadı.

TİMSAH YAHNİ YAPTI

Getirdiği hayvanı bahçeyi bırakan kadın dev bir tencere içerisinde su ısıtmaya başladı. Kaynayan su içerisine timsahı olduğu gibi atan kadın bir yandan timsahı pişirip bir yandan da lezzeti bir sos hazırlığına başladı. Buharın çıkmasını engellemek için muz yapraklarından yardım alan kadın haşlanan timsahın pullarını yüzdükten sonra timsah etine sos ile buluşturdu.

AFİYETLE YEDİLER

Pişirdiğim timsah etinden bir kısmını ayıran kadın kalan eti de hayvanlarına vermek için hasır sepeti içerisine yerleştirdi. Köpekleri ile birlikte timsah etinin afiyetle yiyen kadını görenlerin ise ağzı açık kaldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN