TİP'ten Erdoğan'a Gezi pankartı cevabı: Sana kötü bir haberimiz var

TİP'ten Erdoğan'a Gezi pankartı cevabı: Sana kötü bir haberimiz var

TİP sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda Gezi olaylarının 9. yıldönümü dolayısıyla Erkan Baş, Ahmet Şık ve Sera Kadıgil'in 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne "Her Yer Taksim Her Yer Direniş” yazılı pankart asmasına sert çıkarak "Bu ne densizliktir. Sen vekil olsan ne yazar? Gelip de Şehitler Köprüsü'nde böyle bir pankartı polise rağmen asamazsın. Astırtmazlar" açıklamasında bulunan Erdoğan'a tepki gösterdi. TİP paylaşımında "Sana kötü bir haberimiz var" denildi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamalarda Gezi olaylarının 9. yıldönümü dolayısıyla Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş ve milletvekilleri Ahmet Şık ile Sera Kadıgil'in "5 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne "Her Yer Taksim Her Yer Direniş” yazılı pankart asmasına tepki gösterdi.

Köprüye asılan pankartı 'terbiyesizlik' olarak tanımlayan Erdoğan "Dün köprüye çıkıp polislere hakaret edip pankart asmaya çalışan tipler bunun somut örnekleridir. Siyasetçi kılıklı provokatörler yaptıklarını terbiyesizliğin hesabını hukuka verecektir. Bu ne densizliktir. Sen vekil olsan ne yazar? Gelip de Şehitler Köprüsü'nde böyle bir pankartı polise rağmen asamazsın. Astırtmazlar. Ne oldu? Asamadın." açıklamasında bulundu.

Erdoğan’ın, açıklamaları sonrasında Türkiye İşçi Partisi (TİP) sosyal medya hesabı aracılığıyla pankartın köprüye asıldığı anlar paylaşıldı.

Paylaşımda, “Sana kötü bir haberimiz var” ifadelerine yer verildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN