TOKİ'den ev alana yüzde 25 indirim müjdesi! Bakan resmen açıkladı: Son tarih 24 Nisan

TOKİ'den ev alana yüzde 25 indirim müjdesi! Bakan resmen açıkladı: Son tarih 24 Nisan

Yüksek kira fiyatlarından bıkan vatandaşa ev alma müjdesi verildi. TOKİ'den 2 ayrı indirim kampanyası geldi. Artık ev sahibi olmak hayal olamayacak. İndirim müjdesini ise Bakan Murat Kurum verdi. İşte TOKİ indirimli ev almak için şartlar ve başvuru tarihleri

Ev alamayanlara müjdeli haber geldi. Düşük faizle toki evlerine sahip olabileceksiniz artık. Çevre, Şehirleşme ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum yüzde 25 indirimle ev sahibi adaylarına müjdeli haberi açıkladı. 2 ayrı indirim kampanyası başlattıklarını duyuran Bakan, son başvuru tarihini verdi.

murat.jpg

EV ALAMAYANLARA MÜJDE! TOKİ'DE İNDİRİM BAŞLADI

Çevre, Şehirleşme ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, halkın gereksinim ve arzularına yanıt sunan TOKİ'den, konut, işletme alanı ve arazi temin eden bireylere yönelik düzenlenen ve 24 Nisan'da başlaması öngörülen yeni bir kampanya duyurusunda bulundu. Bakan Kurum, "TOKİ'mizle senede iki defa gerçekleştirdiğimiz indirim kampanyamızın müddeti yaklaştı. 24 Nisan'da başlıyoruz! TOKİ'den konut ve işletme alanı sahibi olan vatandaşlarımız, kalan borçlarını nakit ödeme seçeneğiyle % 25 indirim elde edebilecek" açıklamasında bulundu.

evalmak.jpg

İKİ AYRI KAMPANYA

TOKİ'den ev, işletme alanı ve arazi satın alan vatandaşlara yönelik müjdeli duyuruyu paylaşan Bakan Kurum, "Bildiğiniz üzere, TOKİ'den konut, işletme alanı ve arazi satın almış olan kardeşlerimizin taleplerine göre her yıl 2 ayrı indirim kampanyası düzenlemekteyiz. Elbette ki TOKİ'miz bunu sürekli olarak gerçekleştiriyor. Zira TOKİ halkın gereksinimlerine, arzularına istisnasız yanıt sağlayan bir yapıdır, halkın yapıdır" ifadelerini kullandı.

toki.jpg

BAŞLANGIÇ TARİHİ BU AYIN 24'Ü

Bakanlık olarak sürekli düzenledikleri kampanyalarda değişen indirim oranlarıyla vatandaşlara ödeme kolaylaştırması sağladıklarını vurgulayan Bakan Kurum, "Binlerce kardeşimiz bu kampanyalardan istifade ediyor. Şu anda kardeşlerimizin heyecanla beklediğini biliyorum. Şimdi de yeni bir kampanyayı daha 24 Nisan'da başlatıyoruz." ifadesini kullandı.

tokiev.jpg

YÜZDE 25 İNDİRİM İÇİN KOŞULLAR AÇIKLANDI

Bakan Kurum müjdeli duyurusunda, TOKİ'ye borcu bulunan vatandaşlara yönelik indirim kampanyası rakamlarıyla ilgili olarak, "TOKİ'den konut ve işletme alanı sahibi olan vatandaşlarımız kalan borçlarını nakit ödemeleri durumunda yüzde 25 indirim fırsatından yararlanacak. Arsalarda da aynı şekilde nakit ödeyen vatandaşlarımıza yüzde 12.5 indirim imkânı sunuyoruz. Kampanyadan faydalanmak isteyen konut ve işletme alanı sahiplerinin 18 Mayıs'a, arazi sahiplerinin ise 12 Mayıs'a kadar müracaat etmeleri gerekiyor" ifadelerini kullandı

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN