Toyota'nın yeni modeli görüntüsüyle baş döndürdü: Trafikte tüm kuralları baştan yazacak!

Toyota'nın yeni modeli görüntüsüyle baş döndürdü: Trafikte tüm kuralları baştan yazacak!

Dünyaca bilinen otomobil markalarından birisi olan Toyota sadece otomobil üreticisi olmadığını göstermiş oldu. Mobilite markası olarak da piyasada yer aldığını gösteren Toyota, C+ walk serisinin ikinci bir modelini paylaştı. Yaya mobilite asistanı olarak bilinen C+ walk S'in ilk sergisi Japonya'da yapıldı. İşte tüm detaylar...

TOYOTA'DAN BÜYÜK YENİLİK!

Otomobil devi olan Toyota sadece otomobil üreticisi olmadığını gözler önüne serdi. Hem otomobil üreticisi hem de mobilite markası olan C+ walk serisinin üreticisi olarak biliniyor. C+ walk modelinin ikinci bir modelini sunan Toyota, yaya mobilite asistanı C+ walk S'in ilk sergisini Japonya'da yaptı.

Toyota yeni modeli C+ walk S ile birlikte ayakta durabilen model tipi C+ walk T2 ve c+ pod3'ü geliştirmek için çalışmalara başladı. Toyota tarafından piyasaya sürülen C+ walk "Herkes İçin Mobilite" anlayışını benimsiyor.

Birbirinden farklı ihtiyaçlar için uygun olarak görülen C+ walk aracı genelde yaşlı veya hareket kabiliyetinin büyük bir kısmını kaybeden insanlar tarafından günlük aktivite ve ihtiyaçlarının sağlanması hedef gösteriliyor. Toyota tarafından piyasaya sürülen C+ walk S kaldırım üzerinde sürülebilecek donanımlar ile birlikte geliyor.

cwalk-t-1-1-620x372.jpg

TOYOTA C+ WALK S MODELİNİ SERGİLEDİ

Yaşlı ve hareket kabiliyetinin bir kısmını kaybeden vatandaşlar için kolaylıkla kullanılabilen C+ pod modeli şehir içi ulaşımlarda ve kaldırım üzerinde kolaylıkla kullanılabiliyor. C+ walk serisine kadar müşteri tarafından belirtilen yaşam koşullarına göre uygun mobilite seçenekleri yer alıyor.

Aynı zamanda geliştirilmeye devam edilen araç her yaştan kullanıcıya hitap ediyor. C+ walk ile birlikte hareket özgürlüğü sağlanmasının yanı sıra faaliyet alanlarında genişleme, bağımsızlıkları destekleme ve mümkün olduğunca fazla insanı mutlu etmeyi amaç olarak ediniyor.

cwalk-s-1-1-620x372.jpg

C+ WALK ÖZELLİKLERİ

Toyota tarafından geliştirilen C+ walk aracı ile birlikte yerel topluluklarda yer alan ihtiyaçlara yönelik araştırmalar için çalışmalar sürüyor. Yeni geliştirilen model C+ walk S ile birlikte kendi yürüyebilen fakat uzun mesafeler ve uzun süreler boyunca yürüyemeyen yaşlı veya hareket kabiliyetinde zorlanan insanlar için geliyor.

3 adet tekerleği olan mobilite aracın kaldırımda gidebilmesi ile birlikte önündeki yol yüzeyinde kolaylık sağlıyor. Yürüme mesafesi boyunca vatandaşa kolaylık sağlayan mobilite araç yayalara veya nesnelere çarpmaktan kaçınma özelliği de bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN