TRT'nin Kanal İstanbul reklamı tepki çekti

TRT'nin Kanal İstanbul reklamı tepki çekti

Türkiye-Galler mücadelesi öncesinde TRT’nin Cumhurbaşkanlığı imzasıyla Kanal İstanbul reklamı yapması tepkilere neden oldu. Görüntülerde, Kanal’ın çevreye zarar vermesinin 'iddia' olduğu ve bu iddiaların 'aleyhte kamuoyu oluşturmak maksadıyla servis edildiği' ifadeleri yer aldı.

Euro 2020'de Türkiye'nin Galler ile oynayacağı mücadele öncesinde, maçın yayıncısı TRT'de Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından ‘Kanal İstanbul' reklamı yapıldı.

“Kanal İstanbul ile ilgili bilimsel çalışmalar” görseller aracılığıyla anlatılırken, “Kanal İstanbul projesinin çevreye zarar vereceği iddialarının, Türkiye'yi gelecek yüzyıla taşıyacak bu önemli projeyi karalamak ve aleyhte kamuoyu oluşturmak maksadıyla servis edildiği aşikardır” ifadelerine yer verildi.

İBB’DEN TEPKİ

O görüntülere tepki gösteren İBB Sözcüsü Murat Ongun, şu ifadeleri kullandı: Milli Maç öncesi İstanbulluların çoğunun karşı çıktığı bir konuda üstelik bilime aykırı, yalan bir propaganda yaptınız. Acizsiniz!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN