Türkiye için beklenen haber geldi! Sadece 5 gün kaldı... O şanssızlık artık son buluyor, hazır olun

Türkiye için beklenen haber geldi! Sadece 5 gün kaldı... O şanssızlık artık son buluyor, hazır olun

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya üzerinden Türkiye'deki beklenen yağışlarla ilgili bilgi paylaştı. 31 Ekim'den itibaren yağışsızlık dönemimiz sona eriyor...

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, sosyal medya üzerinden Türkiye'nin Kasım ayı yağış beklentileri hakkında önemli bilgiler paylaştı. Özellikle Ekim ayında yaşanan sıcaklık rekorları ve yağışsızlık sonrası, Kasım ayına dair umutlu haberler geldi.

EKİM AYI SICAKLIK REKORLARIYLA GERİDE KALDI

Ekim ayında yaşanan aşırı sıcaklar, birçok kişiyi endişelendirse de son günlerine yaklaşırken, sonbaharın etkisini hissettirmeye başlayacağını öngören uzmanlar, Ekim ayında yeni bir sıcaklık rekorunun kırılmış olabileceğini belirtiyorlar.

KASIM AYINDA YAĞIŞLAR GELİYOR

Ökten'in açıklamalarına göre, Türkiye, yağış konusunda şanssız bir dönemden geçti. Ancak Kasım ayı ile bu durumun değişeceği belirtiliyor. Ökten, "Kasım ayında havalar hareketlenecek. Kuzey yarım kürede ve Avrupa'da hiç bir sorun yok. Sadece Ülkemiz şansız taraftaydı. Bu durum Kasım ayı ile birlikte kırılacak..." şeklinde bilgi verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN