Türkiye'de böyle kış görülmedi! Kerem Ökten'den önemli uyarı: Denize girerken, ertesi gün kartopu oynayacağız

Türkiye'de böyle kış görülmedi! Kerem Ökten'den önemli uyarı: Denize girerken, ertesi gün kartopu oynayacağız

Meteoroloji uzmanından Kerem Ökten'den Türkiye için çarpıcı kış yorumu geldi! Türkiye'de kış ayının böyle olacağını söyledi: "bir gün denize gireceğiz, sonra kartopu oynayacağız" Türkiye'de kış bu sene çok farklı olacak...

El Nino, Türkiye'de yaz ayını kurak ve kavurucu sıcaklarla geçirmemize neden oldu. Sıcaklıklar, ülke genelinde rekor seviyelere ulaştı. Şimdi de kış mevsimi gündemde. Türkiye kışı bu sefer çok farklı geçirecek.

KIŞ MEVSİMİ ÇOK FARKLI GEÇECEK

13510777-1200x675.webp

Meteoroloji uzmanı Kerem Ökten, kış mevsiminin Türkiye için radikal bir şekilde geçeceğine değindi. Ülke genelinde havalar soğumaya başlarken, uzman isimden Türkiye'nin çarpıcı kış tablosunu paylaştı.

"BİR GÜN DENİZE GİRECEĞİZ, ERTESİ GÜN KARTOPU OYNAYACAĞIZ"

opera-anlik-goruntu-2023-10-06-173514-pixlr-com.png

X hesabından Türkiye'nin nasıl bir kış geçireceğine değinen Ökten, "Size önümüzdeki Kışı şöyle özetleyeyim. Bir gün denize gireceğiz. Ertesi gün kartopu oynayacağız. Radikal bir Kış bizi bekliyor." ifadelerine yer verdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN