Türkiye'nin en zehirli yılanı! Daha önce hiç böylesini görmediniz, tek ısırığı ile felç ediyor: İstila başladı!

Türkiye'nin en zehirli yılanı! Daha önce hiç böylesini görmediniz, tek ısırığı ile felç ediyor: İstila başladı!

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar kış uykularından uyandı. Avlanmak için doğaya akın eden yılanlar bazen yollarını şaşırarak insan yaşamına dahil olabilmekte. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılan vakalarına bir yenisi daha eklendi. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Daha önce hiç böylesini görmediniz, tek ısırığı ile felç ediyor. Uzmanlar bölgedeki vatandaşları uyardı. O ilimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılan vakaları hızla artışa geçti. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılanlara bu sefer hiç görmediğiniz bir tür ile karşımıza çıktı. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Daha önce hiç böylesini görmediniz, tek ısırığı ile anında felç ediyor. Uzmanlar bölgedeki halkı son dakika olarak uyardı. Yılan istilası başladı! Gördüğünüz yerde kaçın.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI

Son dönemde yılan haberleri oldukça yoğun ilgi görmekte. Ülkemizde de sıklıkla görülen yılanlara bir yenisi daha eklendi. Türkiye'nin en zehirli yılanı. Tek ısırığı ile anında öldürüyor. Elazığ'da kırmızı alarm verildi.

hghggh-69.jpg

TEK IRIĞI İLE ANINDA FELÇ EDİYOR

Türkiye'de bulunan en zehirli yılanlar arasında olduğu fark edilen yılan yetkilileri harekete geçirdi. Doğa Koruma ve Milli Parklar Elazığ Şubesi tarafından Ulusal Biyolojik Çeşitlilik Envanter ve İzleme Projesi çerçevesinde izlemeye değer türler ile ilgili yapılan çalışma ile yılanın engerek yılanı olduğu öğrenildi.

hgghgh-58.jpg

UZMANLAR UYARDI: İSTİLA BAŞLADI!

Yapılan araştırmalar sonrası uzmanlar harekete geçti. Bölge halkını yılan saldırılarına karşı uyaran yetkililer, yılan istilasına karşı uyarılarda bulundu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN