Türkiye'nin en zehirli yılanı! Evlerinizin kapılarını ve camlarını kapatın... Uzmanlar uyardı, o illerimizde istila başladı!

Türkiye'nin en zehirli yılanı! Evlerinizin kapılarını ve camlarını kapatın... Uzmanlar uyardı, o illerimizde istila başladı!

Yaz aylarının gelmesiyle birlikte yılanlar kış uykusundan uyandı. Doğaya akın eden yılanlar zaman zaman insan yaşamına dahil olurken gelen son haber herkesi korkuttu. Türkiye'nin en zehirli yılanı! Uzmanlar acil durum ilan etti. O illerimizde istila başladı! Evlerinizin kapılarını ve camları kapatın.

Havaların ısınmasıyla birlikte yılanlar yuvalarından çıkmaya başladı. Ülkemizde de sık sık yılan vakalarını yaşanırken gelen son dakika haberi herkesin tüylerini diken diken etti. Türkiye'nin en zehirli yılanı ortaya çıktı! Herkes engerek yılanı sanıyordu ancak gerçek bambaşka çıktı. Evlerinizin kapılarını ve camlarını kapatın. Uzmanlar son dakika olarak uyardı. O illerimizde istila başladı!

hghggh-2023-07-17t094746-882.jpg

Son dönemde yılan haberleri yoğun ilgiyle takip ediliyor. Gelen son dakika haberi ise herkesi şoke etti. Türkiye'nin en zehirli yılanı sonunda ortaya çıktı.

TÜRKİYE'NİN EN ZEHİRLİ YILANI MEĞER...

Havaların ısınmasıyla birlikte birçok yılan türü kendini doğaya atmaya başladı. Türkiye'nin en zehirli yılanı ise engerek yılanı olarak biliniyordu ancak gerçek bambaşka çıktı. Türkiye'de henüz çok tehlikeli olarak adlandırılan bir yılan türü görülmedi. Beklenen haber geldi. Uzmanlar son dakika olarak açıkladı. Meğer Türkiye'nin en zehirli yılanı oymuş.

fggffg-22.jpg

UZMANLAR UYARDI: O İLLERİMİZDE İSTİLA BAŞLADI

Çöl kobrası Türkiye'de yaşayan tek kobra türü olarak bilinir. Genellikle Doğu illerinde özellikle Şanlıurfa’da görülür. Bu bölgedeki kurak alanlarda yaşayan çöl kobrasının vücut boyu 120 santimetreye kadar uzayabilir. Gözleri diğer yılan türlerine göre iridir. Vücudu tek renkli parlak siyah ya da siyahımsı koyu bir kahverengidir. En zehirli türlerden biri olan çöl kobrası genellikle karayılan ile karıştırılabilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN