Türkiye'yi bu geceden sonra etkisi altına alacak! Üst üste uyarılar yapıldı.. Çok kuvvetli gelecek

Türkiye'yi bu geceden sonra etkisi altına alacak! Üst üste uyarılar yapıldı.. Çok kuvvetli gelecek

Meteoroloji Uzmanı Kerem Ökten, Türkiye'nin genelinde etkili olması beklenen yeni bir yağışlı hava dalgasına dikkat çekerek vatandaşları uyardı...

Türkiye'nin bir süredir etkisini göstermesi beklenen yağışlar, bu gece itibariyle ülkeye giriş yapmaya başlayacak. Özellikle İzmir ve İstanbul gibi büyük şehirler sabah saatlerinde bu etkiden daha fazla hissedecekler. Adana ise yarın gece kuvvetli yağışlara maruz kalacak. Bu nedenle vatandaşlar, meteoroloji uzmanlarının uyarılarını dikkate alarak gerekli önlemleri almalı ve trafiğe çıkarken dikkatli olmalıdır.

KEREM ÖKTEN'İN AÇIKLAMASI

Kerem Ökten sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

"Bu gece Türkiye'ye yeni bir yağışlı hava dalgası geliyor. Neredeyse tüm Türkiye'de etkili. İzmir ve İstanbul'da sabah daha etkili. Yarın gece Adana'da çok kuvvetli yağışlar bekleniyor. Doğu Karadeniz ve Doğu Anadolu'nun yüksekleri Perşembe sabahı örtülük kar alacak..."

2.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN