Türkiye'yi yasa boğan depremde can kaybı her geçen saat artıyor! Gökhan Zan'dan kahreden haber: "Kuzenimi ve yengemi kaybettim"

Türkiye'yi yasa boğan depremde can kaybı her geçen saat artıyor! Gökhan Zan'dan kahreden haber: "Kuzenimi ve yengemi kaybettim"

Kahramanmaraş Pazarcık'ta meydana gelen deprem tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Depremde 8 bin 574 vatandaşımız hayatını kaybederken 49 bin 133 vatandaşımız ise yaralandı. Depremde binlerce ev yerle bir olurken son olarak Hatayspor'da görev alan futbol adamı Gökhan Zan, depremde kuzenini ve yengesini kaybettiğini açıkladı.

Kahramanmaraş Pazarcık merkezli deprem 8 bin 574 vatandaşımızın hayatını kaybetmesine, 49 bin 133 vatandaşımızın ise yaralanmasına neden olarak tüm Türkiye'yi yasa boğdu. Depremde binlerce vatandaşımızın evi yerle bir olurken eski milli futbolcu Gökhan Zan'ın açıklamaları yürekleri dağladı.

8 bin 574 vatandaşımızın ölümüne neden olan deprem sonrasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 gün süreyle milli yas ilan edildiğini açıklayarak bayrakların yarıya çekileceğini belirtti. 7.7 şiddetindeki depremde binlerce vatandaşımızın evi yerle bir olurken eski milli futbolcu Gökhan Zan'dan kahreden haber geldi.

Gaziantep, Malatya, Batman, Bingöl, Elazığ, Kilis, Diyarbakır, Mardin, Siirt, Şırnak, Van, Muş, Bitlis, Hakkari, Adana, Osmaniye ve Hatay'da hissedilen deprem özellikle Hatay'ı yerle bir etti. Hataylı futbol adamı Gökhan Zan'ın feryadı herkese duygusal anlar yaşattı.

Deprem'in vurduğu Hatay'da Gökhan Zan'ın feryadı yürekleri dağladı: "Allah'ını seven buraya gelsin artık, yalvarıyorum..."

"KUZENİMİ VE YENGEMİ KAYBETTİM"

Cüney Özdemir'in YouTube'da yaptığı canlı yayına katılan eski milli futbolcu, akrabalarının enkaz altında kaldığını belirterek kuzenini ve yengesini kaybettiğini açıkladı.

Hatay'ı 'savaş alanına' benzeten Gökhan Zan, "Bulunduğum noktada 10 kişi var. Bizim aileden 6 kişi sadece binanın altında. İki tane cesede ulaşıldı. Maalesef dün de kuzenimi ve yengemi kaybettim. Burada halk dışardan göründüğü gibi değil. Antakya bitmiş, yerle bir olmuş. Su, elektrik, benzin, mazot yok. İnsanlar arabaların içinde ısınmaya çalışıyor. Ne anlatacağımızı bilemiyoruz. Burada bir deprem yeri yok. Burada bir savaş alanı var. Burası bitmiş durumda. Herkes yardım bekleniyor. AFAD her yere yetişemez. Devletimizden rica ediyoruz. Ne olur daha koordine olalım. Üç gün gün geçti. Bir Antakyalı olarak yalvarıyorum. Ne olur Hatay'ımızın sesi olun. Burada insanlar çok mağdur. Ne şekilde yıkanacaklar, su yok. Hiçbir şey bilmiyorum. O kadar zor durumdayız. Burası bitmiş durumda. Halk birbirine sarılmış. " açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN