Ümit Özdağ'dan Sedat Peker'le görüşme başvurusu

Ümit Özdağ'dan Sedat Peker'le görüşme başvurusu

Zafer Partisi lideri Ümit Özdağ, Sedat Peker'le görüşmek için BAE Büyükelçiliği'ne resmi mektup yazdığını belirtti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, suç örgütü lideri Sedat Peker ile görüşmek için Birleşik Arap Emirlikleri'ne (BAE) gitmek istediğini ve bu amaçla bu ülkenin Ankara Büyükelçiliğine bir mektup yazdığını bildirdi.

Meclis'te düzenlediği basın toplantısına konuşan Özdağ, suç örgütü lideri Sedat Peker'in bazı yolsuzluk iddialarında bulunduğunu ifade etti. Özdağ, dün BAE Büyükelçiliğine resmi mektup yazarak Zafer Partisi Genel Başkanı ve milletvekili olarak BAE'yi ziyaret etmek ve Peker ile görüşmek istediğini bildirdiğini açıkladı.

Özdağ, bir gazetecinin sorusu üzerine Büyükelçilikten cevap beklediğini, ayrıca Sedat Peker ile de görüştüğünü söyledi. Ziyarete gideceklerin güvenliğinin nasıl sağlanacağı sorusuna Özdağ, "Onu da biz düşünelim." karşılığını verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN