Üniversiteli öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı! Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi: O tarihten itibaren...

Üniversiteli öğrencilere 1000 TL bayram harçlığı! Cumhurbaşkanı müjdeyi verdi: O tarihten itibaren...

Emeklilere verilen bayram ikramiyesi üniversite öğrencilerine de verilmeye başlanacak. 2023 yılı için emekli bayram ikramiyesi 2000 TL olarak açıklanmıştı. Seçimin yaklaşmasıyla beraber hükümet gençler içinde yeni düzenleme getireceğini duyurdu. Üniversite öğrencilerine de 1000 TL bayram ikramiyesi verilecek.

Emekli maaşlarına yapılan zamla beraber EYT düzenlemesiyle EYT mağdurları da emekli olmuştu. Seçim öncesi çok sayıda düzenleme getiren AK Parti bu kez gençleri sevindiren haber verdi. Bayram ikramiyeleri 1000 TL olarak üniversite öğrencilerine de verilecek. İşte üniversitelilere verilmesi planlanan bayram ikramiyesi detayları

ept-002.jpg

EYT'DEN SONRA ÖĞRENCİLERE DE MÜJDE

AK Parti seçim hazırlıklarına başladı. En düşük emekli maaşı 7.500 lira olarak açıklanırken, bayram ikramiyesi ise 2000 TL olmuştu. Emekliler ve EYT'li emekliler maaşlarını Nisan ayı itibariyle almaya başladı. Bu kez üniversite öğrencilerine müjdeli haber geldi. Öğrenciler de artık bayram ikramiyesi alabilecek.

asgari.jpg

ÖĞRENCİLERE 1000 TL BAYRAM İKRAMİYESİ

AK Parti'nin seçim beyannamesinde öğrencileri kapsayan bir müjde de verildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın onaylaması durumunda üniversite öğrencileri 1000 TL bayram ikramiyesi alacak

ogrenci.jpg

İkramiyenin ise bu yıl verilmeyeceği de söylentiler arasında.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN