Uysal'dan Cumhurbaşkanı'na 'taklit' cevabı: O sözü Erdoğan çalmaya kalktı, duvardan atlarken yakaladık

Uysal'dan Cumhurbaşkanı'na 'taklit' cevabı: O sözü Erdoğan çalmaya kalktı, duvardan atlarken yakaladık

Demokrat Parti lideri Gültekin Uysal; Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın "CHP bizi taklit ediyor; ‘Yeter, söz milletindir.’ Bunu söyleyeli, ne kadar oldu, haberin yok mu?" sözlerine "Sizi taklit eden falan yok; Erdoğan o sözü bizden çalmaya kalktı, duvardan atlarken yakaladık. Yani çalamadı" şeklinde karşılık verdi.

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Gültekin Uysal, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, dün Bilecik’te söylediği “Şimdi bu CHP, çıkmış bizi taklit ediyor; ‘Yeter, söz milletindir.’ Bay Kemal, bunu biz söyleyeli ne kadar oldu, haberin yok mu?” sözlerine yanıt verdi.

Uysal, Erdoğan’ın ifadelerine karşı, sosyal medya hesabından “Sizi taklit eden falan yok; Erdoğan o sözü bizden çalmaya kalktı, duvardan atlarken yakaladık. Yani çalamadı” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN