Erdoğan Belçika'daki Türklere seslendi: 14 Mayıs bizim için bir uyanış olacak

Erdoğan Belçika'daki Türklere seslendi: 14 Mayıs bizim için bir uyanış olacak

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Avrupa'daki Türklere seslendi. Erdoğan, 2023 seçimlerine değinerek "İnşallah 14 Mayıs bizim için yeniden sandıkların patlatıldığı bir uyanış olacak ve Avrupa da buna en güzel cevabı verecek" dedi.

Belçika’nın Heusden-Zolder bölgesinde “Belçika’da Avrupalı Türklerle Buluşuyoruz” etkinliğine telefonla katılan ve Avrupa'daki Türklere seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "İnşallah 14 Mayıs bizim için yeniden sandıkların patlatıldığı bir uyanış olacak ve Avrupa da buna en güzel cevabı verecek" diye konuştu.

6263358.jpg

Belçika’daki vatandaş buluşmasına gösterilen ilgiye teşekkürlerini ileten Erdoğan, “Yağmura rağmen hamdolsun halkımız şimdiden 14 Mayıs’a hazırlanıyor. Ben inanıyorum ki Belçika’da sizler şimdiden seçime hazırlanıyorsunuz” diye konuştu.

Seçime hazırlanan tüm görevlilere Türkiye’den selamlarını gönderdiğini ifade eden Erdoğan, "İnşallah 14 Mayıs bizim için yeniden sandıkların patlatıldığı bir uyanış olacak ve Avrupa da buna en güzel cevabı verecek" şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (31)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
31 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN