Uzman isim "Kırmızı alarm!" diyerek uyardı! O tarihte sakın dışarı çıkmayın: Taş üstünde taş bırakmayacak

Uzman isim "Kırmızı alarm!" diyerek uyardı! O tarihte sakın dışarı çıkmayın: Taş üstünde taş bırakmayacak

Uzman isimden "Kırmızı alarm!" ifadeleriyle uyarı geldi. O tarihten itibaren etkisini göstereceği işaret edilerek, sakın dışarı çıkmayın uyarısı yapıldı. Tehlikeyi bölge bölge paylaşan uzman isim, İstanbul'a dikkat çekti. İşte tüm detaylar...

İstanbul'un da içinde yer aldığı uyarılar az önce paylaşıldı. Uzman isim tarafından paylaşılan son dakika uyarısı ile birlikte, o tarihten itibaren dışarı çıkmayın vurgusu yapıldı. Tehlikenin boyutunu "Kırmızı alarm" diyerek paylaşan uzman, bölge bölge uyarılarda bulundu.

KIRMIZI ALARM VERİLDİ

Ülkemizde yaşanan sorunlara bir yenisi daha eklenecek. Son zamanlarda kuraklık sorunuyla gündeme gelen Ege ve Marmara Bölgesi'ne yeni bir felaket yöneldi. O tarihten itibaren etkisini göstereceği işaret ediliyor. Sosyal medya üzerinden yapılan son dakika paylaşımında, bölge bölge uyarılarda bulunan uzman isim İstanbul'a dikkatleri çekti.

Paylaşımında, "Kırmızı alarm!" notuyla başlayan uzman isim milyonları endişelendirdi. Açıklamalara göre, o tarihte; Gökçeada, Bozcaada, Çeşme, Edremit Körfezi, Çanakkale, Edirne ve Marmara adalarında etkisini gösterecek.

1638200828-20211129-2-51094800-71145991-1536x1024.jpg

BÖLGE BÖLGE AÇIKLADI

Sosyal medya üzerinden meteoroloji paylaşımında bulunan Kerem Ökten, tarih vererek uyardı. Cumartesi günü itibariyle etkisini gösterecek tehlikenin boyutunu duyurdu. Paylaşımında, kırmızı alarm diyerek başlayan uzman isim bölge bölge sıraladı. İstanbul'un da içerisinde yer aldığı bölgeler hakkındaki uyarısı ise şu şekilde;

"Kırmızı alarm! Cumartesi günü Gökçeada, Bozcaada, Çeşme, Edremit körfezi, Çanakkale, Edirne ve Marmara adalarında lodos fırtınası yapısal hasar yaratabilir. Akşam geç saatte İstanbul'a gücünü azaltarak gelecek; fakat yine de açık alandaki hafif eşyaları uçurabilir..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN