Vedat Milor: Bir çocuğun evlendirilmesi beni hayattan soğuttu

Vedat Milor: Bir çocuğun evlendirilmesi beni hayattan soğuttu

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G.'nin 6 yaşında evlendirilmesine yönelik tepkiler sürüyor. Gastronomi yazarı Vedat Milor, konu ile ilgili sosyal medya hesabından “6 yaşındaki bir çocuğun evlendirilmesi de beni adeta hayattan soğuttu." diyerek tepki gösterdi.

Gastronomi yazarı Vedat Milor, İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel'in kızı H.K.G.'nin 6 yaşında evlendirilmesine tepki gösterdi. “Bazı suçlar var ki insan dehşete kapılıyor, kanı donuyor” diyen Milor, “6 yaşındaki bir çocuğun evlendirilmesi de beni adeta hayattan soğuttu. Tıpkı yamyamlık gibi kamu düzeninin altına dinamit koyacak nitelikte bir suç" diye yazdı.

Milor sözlerinin devamında, "Daha da üzücüsü bir iki kişi dışında muhalefetin buna seyirci kalması!” eleştirisi getirdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN