Veli Ağbaba'nın Meclis'te konuşturduğu YPG'li Ceren Güneş öldürüldü

Veli Ağbaba'nın Meclis'te konuşturduğu YPG'li Ceren Güneş öldürüldü

Rasulayn'da Mehmetçiğe uzaktan kumandalı bomba ile saldırı hazırlığındayken Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından etkisiz hale getirilen YPG'li terörist Özge Aydın'ın (kod adı Ceren Güneş), CHP Genel Başkan Yardımcısı CHP'li Veli Ağbaba tarafından TBMM'de ağırlandığı ortaya çıktı.

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba ve CHP Muğla Milletvekili Nurettin Demir, Ankara'da terör suçundan gözaltına alınan TTB üyesi öğrenciler ve aileleriyle birlikte 3 Aralık 2012 tarihinde basın toplantısı düzenlemişti.

"TEK SUÇLARI MESLEKLERİYLE İLGİLİ ÇALIŞMAK"

Veli Ağbaba, o gün yaptığı konuşmada; "Silahlı terör örgütüne üye olmaktan suçlanan bu öğrencilerin en temel ortak özellikleri, hayatlarında hiç silah görmemeleri. Bu genç sağlık öğrencilerinin tek suçları düşünmek ve meslekleriyle ilgili çalışma yapmak." demişti.

Ağbaba'nın Meclis'te kürsüye çıkardığı Özge Aydın ise; terörle bir bağları olmadığını belirterek,  sadece tıp okuyan öğrenciler olduğunu söylemişti.

SURİYE'DE ÖLDÜRÜLDÜ

Terör örgütü için yurt içi ve dışında birçok eyleme katılan Özge Aydın (kod adı Ceren Güneş), TSK'nın Barış Pınarı Harekatı'nda öldürülen YPG'li teröristler arasına eklendi.

 

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN