Volkan Demirel gözyaşlarıyla yardım istedi

Sabah saatlerinde merkez üssü Pazarcık olan 7.4 büyüklüğündeki deprem pek çok ilde ağır can ve mal kaybına sebep oldu. Depremden en çok etkilenen illerden olan Hatay'ın teknik direktörü Volkan Demirel de Instagram hesabından yaptığı canlı yayında gözyaşları içinde bölgeye yardım istedi.

Kahramanmaraş'ta saat 04.17'de meydana gelen 7.4 büyüklüğündeki deprem çevre illerde de etkisini sert bir şekilde hissettirdi. 10 ilin etkilediği deprem Hatay'da da yıkıma sebep oldu.

Hatayspor'un teknik direktörü Volkan Demirel de sosyal medyada canlı yayın açarak depremzedelere yardım ulaşmadığını söyledi.

Deneyimli teknik adam yayın sırasında gözyaşlarını tutamazken, paylaşımında şu ifadeleri kaydetti:

Lütfen yardım! Ne kadar imkan varsa hepsini göndermenizi istiyorum. Lütfen yardım. Sadece Hatay değil, çevre illerimizde de durum aynı. Ne imkanınız varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. İnsanlara ulaşamıyoruz. Kendi imkanlarımızla fazla bir şey yapamıyoruz. Ne kadar imkan varsa, hepsini göndermenizi istiyorum. Sadece Hatay değil, çevre illerde de durum aynı. Herkes perişan. Herkes can çekişiyor. Allah rızası için yardım edin..."

ZEYNEP DEMİREL'DEN YARDIM ÇAĞRISI

Volkan Demirel'in eşi Zeynep Sever Demirel ise deprem bölgesi Hatay'da bulunan yakınlarına ulaşamadığını açıkladı. Zeynep Sever Demirel sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

Demirel, "Hatay Rönesans rezidans ile ilgisi bilgisi olan var mı?" dedi. Kendilerinin durumunun iyi olduğunu ancak yakınlarına ulaşamadıklarını söyleyen Demirel, bir paylaşım daha yaparak "Farklı Yaşam Rende Sitesi yakınlarımıza ulaşamıyoruz. Bilen var mı? Lütfen sadece bilgisi olanlar mesaj atsın! Biz iyiyiz. Lütfen sadece bilgisi olanlar!" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler