'Vurma' diyerek yalvardı: Coplarla darbettiler

'Vurma' diyerek yalvardı: Coplarla darbettiler

Kahramanmaraş'ta yakalanan cezaevi firarisi, 2 mahalle bekçisi tarafından darbedildi. 'Vurma' diyerek yalvaran M.A. bekçilerden şikayetçi oldu. Olayla ilgili adli ve idari soruşturma başlatıldı.

Olay, Kahramanmaraş'ta gece saatlerinde Yenişehir Mahallesi'nde yaşandı. İddiaya göre; mahalle bekçileri, şüphelendikleri bir otomobilin içinde oturan M.A.'dan kimlik istedi. Kontrolde M. A.'nın 2 ayrı dosyadan 1 yıl 10 ay kesinleşmiş hapis cezasının bulunduğu anlaşıldı. M.A'nın deprem felaketinde hasar alan cezaevinden de firar ettiği ortaya çıktı.

8665775.jpg

Bekçiler, M.A.'ya kelepçe takmaya çalışırken direndiği iddiasıyla M.A'yı coplarla darbetti. O anlar, cep telefonu kamerasına yansıdı. M.A.'nın tekme-tokat ve coplarla dövüldüğü, bekçilere de 'vurma' diyerek seslendiği anlar, görüntülerde yer aldı.

Hastaneye götürülen M. A., darp raporu aldı ve 2 bekçiden şikayetçi oldu. M. A. tutuklanıp, cezaevine konulurken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

8665777.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN