Yağ kuyruğundakilere 'Dombra' dinletti: 'Ot yiyin ot'

Sosyal medyada paylaşılan bir videoda, yağ kuyruğuna giren vatandaşların yanından geçen bir aracın, vatandaşlara 'Dombra' dinlettiği görüldü. Araçta bulunan diğer kişinin de vatandaşlara 'Ot yiyin ot' diye bağırdığı duyuldu.

Türk Lirası'nın yabancı para birimleri karşısında değer kaybetmesi vatandaşın alım gücünün düşmesine neden oldu. Öte yandan, girdi maliyetlerinin artması karşısında devletten beklediği desteği göremeyen çiftçi de üretim yapmayı bırakmaya başladı.

Bütün bu yaşananlar karşısında ayçiçek yağından şekere kadar birçok ürün fahiş derecede zamlandı. Yağ kuyruğuna giren vatandaşların yanından geçen bir aracın, vatandaşlara Erdoğan'ın seçim şarkısı 'Dombra'yı dinletmesi dikkat çekerken, araçtaki başka kişinin söyledikleri de dikkat çekti.

'DOMBRA' DİNLETTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın 2014 Yerel Seçimleri sırasında kullandığı ve telif hakları nedeniyle tartışmaya neden olan seçim şarkısı 'Dombra'yı kuyruktaki vatandaşlara dinleten şahıs, "Eskiden de yağ kuyruğu varmış olsun" dedi.

Bunun üzerine yağ kuyruğunda bekleyen vatandaşlardan birisinin tepki verdiği görüldü.

"OT YİYİN OT"

Araç ilerlerken, aracın şoför koltuğundaki kişinin de kuyruktaki vatandaşlara, “Ot yiyin ot” dediği de görüldü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (14)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
14 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN