Yeni atama ve görevden almalar belli oldu: MASAK başkanına kritik görev

Yeni atama ve görevden almalar belli oldu: MASAK başkanına kritik görev

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın atama kararları bugünkü Resmi Gazete’de yayınlandı. Karara göre, Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu İkinci Başkanlığına, MASAK Başkanı Hayrettin Kurt getirildi.

Ticaret Bakanlığı, Türkiye Adalet Akademisi ile Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kuruluna ilişkin atama ve görevden alma kararları, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan kararlara göre, Türkiye Adalet Akademisi Başkanlığına Muhittin Özdemir atandı. Ticaret Bakanlığı Kastamonu Ticaret İl Müdürü Sefa Özata görevden alındı.

MASAK BAŞKANINA KRİTİK GÖREV

Kamu Gözetimi, Muhasebe ve Denetim Standartları Kurulu İkinci Başkanlığına ise uzmanlık gerektiren ve özellikle terör örgütleri ile yolsuzluklara karşı mücadelede çok önemli ve yetkileri geniş bir kurum olan Mali Suçları Araştırma Kurulu (MASAK) Başkanı Hayrettin Kurt getirildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN