Yüzbinlerce çiftçiye uyarı yapıldı! Bu gece nöbet tutun... Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu dikkat

Yüzbinlerce çiftçiye uyarı yapıldı! Bu gece nöbet tutun... Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu dikkat

Karadeniz, İç Anadolu ve Doğu Anadolu dikkat! Meteoroloji tarafından yüzbinlerce çiftçiye uyarı verildi! Gece saatlerinde olması beklenen hava olayında bütün çiftçiler önlemini alsın! Bu gece nöbet tutun...

Meteoroloji kaynakları, yurt genelinde devam eden olumsuz hava koşulları için uyarılar vermeye devam ediyor. Meteoroloji kaynakları bu kez çiftçiler için uyarıda bulundu.

YUKSEK BASINCA BAĞLI AYAZ YAŞANACAK

zirai-don-uyarisi-1.webp

Meteoroloji kaynaklarından Meteoroloji Bey hesabında paylaşılan bilgilere göre bu gece doğu bölgeler yüksek basınca bağlı ayaz yaşayacak.

ZİRAİ DON BEKLENİYOR

Çiftçilere zirai don uyarısında bulunan Meteoroloji Bey, X hesabı üzerinden İç Anadolu'nun doğusu (Sivas) ile Doğu Karadeniz'in iç kesimlerinde ve Doğu Anadolu'da sıcaklığın 0 derecenin altına düşmesinin beklendiğini belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN