Şeker zammı tadınızı bozacak! O tarihten sonra yüzde 67'lik zam raflarda

Şeker zammı tadınızı bozacak! O tarihten sonra yüzde 67'lik zam raflarda

Yükselen enflasyon altında ezilen vatandaş temel gıda ürünlerine ulaşmakta zorlanırken, yaşanan zamlara bir yenisi daha eklendi. Temel ihtiyaç listesinde yer alan şekere o tarihten sonra yüzde 67'lik zam geliyor. İşte Kristal şekerde son zamanların en büyük zammın yapılacağı tarih ve zam sonrası market fiyatları.

Dünyada baş gösteren yüksek enflasyondan en çok etkilenen ülkeler arasında yer alan Türkiye'de enflasyon rakamları 3 hanelere yaklaşıyor. Türkiye İstatistik Kurumu'nun (TÜİK) tarafından açıklanan 73.50 enflasyon rakamını ENAG ise yüzde 120 olarak belirledi. Son 1 yılda gıdadan, enerjiye kadar her sektöre fahiş zamlar gelmeye devam ederken, 2022 yılı için belirlenen asgari ücrette zamlarla beraber eridi. Un, yağ gibi ürünlere sürekli zam haberi gelirken, bir zam haberi de şekerden geldi. Bakın temel ihtiyaç ürünleri arasında yer alan şekere gelen zam sonrası güncel fiyatı ne kadar olacak?

eker-zam.jpg

ŞEKERE YÜZDE 67'LİK ZAM

Toz şeker fiyatı ne kadar? En ucuz şeker kaç para? gibi fiyat araştırması yapan vatandaşa kötü haber geldi. Yüksek fiyatlardan dolayı uygun şeker araştırmasına giren vatandaş için Kristal Şeker'den akılalmaz zam haberi geldi. Yüksek fiyatlardan dolayı cebini kısmak zorunda kalan vatandaşa 27 Haziran 2022 Pazartesi günü bir zam haberi daha geldi.

toz.jpg

O MARKETLERDE 50 KG ŞEKER 750 TL'YE ÇIKTI

Kristal Şeker şeker fiyatlarında güncellemeye giderek yüzde 67'lik bir zam kararı aldı. Kristal şeker 27 Haziran itibariyle 50 kg. şeker Tarım Kredi Marketlerde 390 TL’den 650 TL’ye, diğerleri için 550 TL’den 750 TL’ye çıktı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (13)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
13 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN