Zehir tacirlerinden akılalmaz yöntem! Bebek kıyafetlerine emdirmişler

İstanbul Havalimanı'nda düzenlenen uyuşturucu operasyonunda zehir tacirlerinin akılalmaz bir yöntemi daha ortaya çıktı. Bebek kıyafetlerine emdirilmiş halde 14 kilogram 900 gram uyuşturucu ele geçirildi.

İstanbul Havalimanı Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü'ne bağlı NARKOKİM ekiplerince havalimanı kargo bölümünde yurt dışına gidecek kargo riskli olarak değerlendirildi. Şüpheli gönderi x-ray taraması ve narkotik dedektör köpekleri ile incelendi. Narkotik dedektör köpeklerin kargo içerisindeki eşyaya tepki vermesi üzerine detaylı arama yapıldı.

istanbul-havalimaninda-bebek-kiyafetlerine-emdirilmis-14-kilo-900-gram-uyusturucu-ele-gecirildi-9113-dhaphoto3-copy.jpg

BEBEK KIYAFETLERİNE METAMFETAMİN EMDİRMİŞLER

Kargo içerisinde bulunan bebek kıyafetleri ve yatak örtüleri üzerinde test yapıldı. Yapılan testte eşyalarda metamfetamin türü uyuşturucu tespit edildi.

istanbul-havalimaninda-bebek-kiyafetlerine-emdirilmis-14-kilo-900-gram-uyusturucu-ele-gecirildi-9113-dhaphoto7-copy.jpg

Daha sonra kimyasal yöntemlerle ayrıştırılacak olan metamfetaminin eşyalara emdirilerek, gizlenmeye çalışıldığı anlaşıldı.

Olay hakkındaki soruşturmaya çok yönlü olarak devam edildiği belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN