Zehra Güneş bir kez daha gönülleri fethetti! Zehra ‘Hayalim Zehra Güneş olmak’ diyen Ceren Topal’ı unutmadı

Zehra Güneş bir kez daha gönülleri fethetti! Zehra ‘Hayalim Zehra Güneş olmak’ diyen Ceren Topal’ı unutmadı

Son yıllarda sık sık gündemde yer alan Vakıfbank'lı voleybolcu Zehra Güneş, o hareketi ile herkesin takdirini topladı. Takımlar, Lodz maçı öncesinde Kahramanmaraş depreminde hayatını kaybedenlere anmak amacıyla saygı duruşunda bulundu.Zehra Güneş depremde hayatını kaybeden Ceren Topal'ı unutmadı.

Voleybol Kadınlar CEV Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında sahaya çıkan VakıfBank, Polonya'nın LKS Commercecon Lodz ekibiyle sahada kozlarını paylaştı. Vakıfbank'lı Zehra Güneş depremde hayatını kaybeden Ceren Topal'ın anısına yaptığı hareket ile ayakta alkışlandı.

ZEHRA GÜNEŞ'TEN ANLAMLI HAREKET


Vakıfbank'ta forma giyen yetenekli voleybolcu Zehra Güneş sık sık gündemde yer alırken bu kez yaptığı hareket ile tüm gönülleri fethetti. Geçtiğimiz gün Polonya'nın LKS Commercecon Lodz ekibiyle karşılaşan VakıfBank maçı öncesinde depremde hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundu.

zehra-ceren.jpg
Rövanş maçında Zehra Güneş'in forması ise dikkatlerden kaçmadı. R.K. Hatay Voleybol Kulübü oyuncusu Ceren Topal’ın ismi yazılı formayla sahaya çıkan Zehra Güneş herkesi duygulandırdı.


Karşılaşmanın ardından felaketin üzüntüsünü yaşadıklarını dile getiren Güneş, bu şekilde sahaya çıkmanın kolay olmadığını vurguladı. Zehra Güneş, tüm yaşananlara rağmen maçı kazanarak mutluluk sağlamak istediklerini dile getirdi. Polonyalı takım ile sahada kozlarını paylaşan Zehra Güneş açıklamalarına şu sözlerle devam etti:

zehra-gunes-ceren-topal.jpg
“Bugün Hatay’da yaşamını yitiren Ceren’in formasıyla sahaya çıkmak istedim. Ceren’in ‘Hayalim Zehra Güneş olmak’ açıklamasını bu şekilde öğrenmek hem hayatımda aldığım en üzücü hem de en gurur duyduğum yorumlardan biri oldu. Keşke tanışabilseydik. Umarım bir yerlerden beni görüyordur ve birazcık da olsa mutlu olmuştur.”

Polonya ekibine 3-0 yenen Vakıfbank’lı takım ise çeyrek finali adını yazdırdı. Finalde karşısına çıkacak takım ise İtalyan ekibi Vero Volley Milano oldu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN