Tarkan: Bıktık artık! Tak etti canımıza

Tarkan: Bıktık artık!
Tak etti canımıza

Bu sene konser sayısını ona çıkaran olan Megastar, önceki akşam dördüncü konserini gerçekleştirdi. Yaklaşık 7 bin kişinin hınca hınç doldurduğu Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Sahnesi’ne Tarkan’ın birlik mesajı damga vurdu.

15-09/01/tarkan-1297763.jpg

Konserinin ikinci bölümüne yedi kişilik özel bir grupla sahneye çıkan Tarkan, sırasıyla ‘Leylim ley’, ‘Ne Ağlarsın Benim Zülfü Siyahım’, ‘Allı Turnam Bizim Ele Varırsan’  ve ‘Ah yalan dünya’ adlı türküleri seslendirdi. ‘Mihriban’ türküsünü seslendirmeden önce Tarkan “Bu türkü bölümü bir olma, birlik olma çağrısı. Hepimiz bu toprakların çocuklarıyız. Şimdi bu türkülerle tekrar birleşmemiz lazım” dedi. Altı şarkılık özel türkü bölümünden sonra Tarkan için ‘Gökyüzündeki yıldızın yeryüzüne inmiş haline Tarkan denir’ sözlerini içeren pankart açıldı.

15-09/01/tarkan-1297759.jpg

Tarkan bu pankartı okuduktan sonra kendisini en önde izleyen Şebnem Ferah’a “Sevgili Şebo, bir rockçı olarak ne düşünüyorsun? Özümüz değil mi abi türküler? Öze dönmek lazım bir an önce. El ele yürümek lazım. Ne oluyor yahu? Bıktık artık, tak etti canımıza. Her gün acı haber... Huzur istiyoruz artık” sözleriyle sahneden feryat etti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN