Pele, Messi ve Kobe Bryant bir araya geldi

Pele, Messi ve Kobe Bryant bir araya geldi

EA Sports tarafından geliştirilen FIFA 16'nın reklamında dünyaca ünlü sporcular boy gösterdi. Önümüzdeki hafta raflardaki yerini alacak olan oyunun reklam filmi izleyeni büyülüyor.

Oyun dünyasının en uzun soluklu serilerinden olan FIFA, bu yıl da yenilenen sürümüyle oyunseverlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. EA Sports tarafından geliştirilen ve her sene eylül ayının ortalarında yeni sürümü piyasaya sürülen futbol oyununun gelişmiş grafikleri ve gerçekçi oyun sisteminin yanı sıra kadın ligine de ev sahipliği yapacak olması en büyük yeniliği olarak göze çarpıyor.

                                                                         



Reklam filmi için kesenin ağzı açıldı

Günümüzde oyun dünyasına ayrılan bütçelerin hali malum. Özellikle yılın sonuna doğru çıkan en büyük bütçeli oyunların reklamlarında da önemli isimler yer alıyor. FIFA 16 tanıtımı için kesenin ağzını açan EA Sports, dünyaca ünlü sporcuları bir araya getirdi. Lionel Messi ve Taçsız Kral Pele gibi iki büyük futbol efsanesinin yanı sıra, dünyanın en başarılı basketbolcularından biri olarak gösterilen Kobe Bryant da reklam filminde yer alıyor.

FIFA 16'nın "Play Beatiful" temasıyla insanların beğenisine sunulan reklam filmi, oyun dünyasına gösterilen özenin ve ayrılan bütçelerin de ne kadar büyük olduğunu bizlere bir kez daha ispatlıyor.

PC; Microsoft'un konsolları Xbox One ve Xbox 360; Sony'nin oyun konsolları PlayStation 4 ve PlayStation 3 için piyasaya çıkacak olan FIFA 16'nın çıkış tarihi 22 Eylül 2015.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN