Buse Terim'e abladan duygusal mesaj

Buse Terim'e abladan 
duygusal mesaj

Fatih Terim'in kızı Buse Terim'in doğum günü için en duygusal kutlama, ablası Merve Terim Çetin'den geldi. Çetin, oğlu Yaman'ın da adına kardeşine duygusal bir mesaj yazdı.

Fatih Terim'in kızı Buse Terim, önceki gün 25'inci doğum gününü kutladı. Buse Terim'e gelen en duygusal doğum günü mesajını ise ablası Merve Terim Çetin yazdı. Çetin, kendisi ve oğlu Yaman adına, fotoğrafları ile birlikte kardeşi Buse Terim'e şu satırları yazdı:

"Biz teyzemizi çok seviyoruz, ne zaman ki duyduk kınası varmış, annemi erken gelebilmek için ilk o gece yokladım, annem "çetin" çıktı,4 hafta daha dayandı bana! Annesi Yaman'ı biraz daha oyalanmak için ikna etmişti ki teyzesinin evlendiğini duyan Yaman, o gece hayata gelmeye karar verdi

15-08/22/merve-terim.jpg

Hastane süreci başladığında herkes Yaman’ın ne zaman hastaneden çıkacağını merak ediyordu, merak etmeyin o teyzesinin doğum gününü bekler dedim ve gerçekten de öyle oldu, geçen sene bugün Yaman teyzesine kavuştu, bizde 25 sene önce bugün minik kuzumuz Buse'ye, teyzemiz, canımız, kıymetlimiz, iyi ki doğmuşsun, kına gecene, düğün gecene ve doğum gününe damga vuran Yaman ve annesi seni her şeyden çok seviyor! Sen bizim biricik teyzemizsin"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN