Hakan Ural'dan Sibel Can açıklaması: 'Yaşamak onun da hakkı' | Magazin haberleri

Hakan Ural'dan Sibel Can açıklaması: 'Yaşamak onun da hakkı' | Magazin haberleri

Hakan Ural, Sibel Can'ın yurtdışında ilişki yaşadığı ve bunu sakladığı yönünde haberlerle ilgili açıklama yaptı. Hakan Ural; 'Sibel Can bekar bir kadın. Yurtdışında 80'inde evlenen var. Yaşamak onun da hakkı" dedi.

Hakan Ural, 'Hz. Muhammed: Allah'ın Elçisi' filminin galasında görüntülendi. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden oyuncu, eski eşi Sibel Can'ın yurtdışında bir iş adamıyla aşk yaşadığı ve ilişkisini sakladığı haberleriyle ilgili, "Bekâr bir kadın. Yurtdışında 80'inde evlenen var. Yaşamak onun da hakkı" yorumunu yaptı.

Hatırlanacağı gibi, Sibel Can ile Hakan Ural, 1988 yılında evlenmiş ve çiftin evlilikleri 12 yıl sürmüştü. Bu evlilikten Engincan ve Melisa isimli iki çocukları bulunan çift, 1999 yılında olaylı bir şekilde boşanmıştı.

Sibel Can’ın hayatında başka birisi olduğu iddiaları üzerine çatırdayan evlilikten sonra çift, anlaşmalı olarak tek celsede boşanmıştı.

BOŞANMA SEBEBİ SİBEL CAN'IN DAVRANIŞLARI MI?

Boşanma sebepleri ile ilgili o dönem medyaya açıklamalarda bulunan Hakan Ural, kurdukları yuvanın dedikodulardan değil, Sibel'in davranışları ve yalanları nedeniyle yıkıldığını söylemişti.

16-10/28/0x0-hakan-uraldan-sibel-can-aciklamasi-1477642129245.jpg

Hakan Ural, boşanma konusunda ‘‘Konu nedir biliyor musunuz? Bir havuz dolmuş ve en ufak bir damla düşünce taşıyor’’ diye açıklamada bulunmuştu. Ayrılmaya karar vermesinin hiç kolay olmadığını vurgulayan Ural, ‘‘Ayrılmak için evlenmedim. Bir anda böyle bir karar verilebilir mi?.. Çok kolayını da seçerdim, evde oturur bu olayları 1-2 yıl daha çekerdim. Sibel kaçta gelmiş, ne yapmış, nasıl fotoğraf çektirmiş?.. Hiç umursamazdım. Kendime belirli bir rant da elde ederdim, şöhretimi kullanırdım, ama o zaman da aynaya baktığımda kendime saygım olmazdı’’ diye konuşmuştu. Hakan Ural özekle şunları söylemişti:

‘‘Sibel'e bak kızım, seni çok seviyorum. 12 yıldan beri nasıl ki yanındaysam, 12 yıldan sonra da olurum, hatta sonsuza kadar. Ama artık gel sen bu işte bir samimi ol. İki tane çocuğun büyüyor. Yarın biz bu çocukları, senin gazetelerde çıkan resimlerinle tutamayız. ‘Sizin paranız da, pulunuz da, şöhretiniz de' derler. Afedersin uyuşturucu da kullanır, içki de içer.

Biz bu çocukları acı çektirmek için mi dünyaya getirdik? Bizim paraya pula ihtiyacımız yok, şöhrete hiç yok. Bundan sonra bana samimi olacaksan, iki çocuğuna sanatını adabında yaparak daha fazla zaman ayıracaksan, bana karşı doğru ve dürüst olacaksan, ben senin yanındayım... Senin yaşam biçimin, televizyonlarda reklamım olsun, her dakika ekranda olayım, para kazanmak için ne fırsat varsa hepsini değerlendireyim ise, bu bana terstir. Git sen evinde 1-2 gün aklını başına topla...’’

ALEYNA TİLKİ SİBEL CAN GİBİ YAŞINI BÜYÜTECEK Mİ?

14 yaşında katıldığı ‘Yetenek Sizsiniz' programında dikkat çeken Aleyna Tilki, müzik kariyerine ‘Cevapsız Çınlama' isimli şarkıyla hızlı bir giriş yaptı. Şu an 16 yaşında olan şarkıcının klibi kısa sürede 98 milyon kez izlenerek rekor kırdı. 16 yaşındaki Aleyna'nın gece kulüplerinde program yapması ise bir anda ülkenin gündemine oturdu.

Genç şarkıcı, Sibel Can'ın “Yaşını büyütüp öyle sahneye çıksın” sözlerine, “16 yaşındayım ve bundan çok mutluyum, kesinlikle yaşımı büyütmem” diyerek cevap verdi. Eleştirilerin kendisini çok üzdüğünü söyleyen Aleyna, “Ben sadece müzik yapmak istiyorum, tabii yasalar çerçevesinde… Gerekirse 18 yaşıma kadar beklerim” diye konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN