Harun Tekin hastaneye kaldırıldı

Harun Tekin hastaneye kaldırıldı

Fenerbahçe ile Karagümrük’ün karşılaştığı hazırlık maçında yüzüne darbe alan ve elmacık kemiği kırılan Harun Tekin hastaneye kaldırıldı.

Fenerbahçeli kaleci Harun Tekin'in elmacık kemiği kırıldı. Sarı-lacivertli takımın 31 yaşındaki file bekçisi, Dereağzı Lefter Küçükandonyadis Tesisleri'nde Fatih Karagümrük ile yapılan hazırlık maçında talihsizlik yaşadı. 

Harun, müsabakanın 63. dakikasında Jimmy Durmaz ile girdiği ikili mücadelede sakatlanarak yerde kaldı. Elmacık kemiği kırıldığı öğrenilen deneyimli kaleci, ambulansla hastaneye kaldırıldı. 

harun-tekin-haberi-ici.jpg

FENERBAHÇE'DEN GEÇMİŞ OLSUN 

Fenerbahçe de konuya ilişkin bir açıklama yaparak geçmiş olsun dileğinde bulundu. Sarı-lacivertlilerin paylaşımında "Yüzüne aldığı darbe sonucu elmacık kemiği kırılan kalecimiz Harun Tekin’e geçmiş olsun dileklerimizi iletiyoruz. Geçmiş olsun Harun" ifadeleri kullanıldı. 

harun-tekin-haber-ici2.jpg

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN