Hatay BB Başkanı Savaş'ın acı günü

Hatay BB Başkanı Savaş'ın acı günü

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın annesi Nimet Savaş 85 yaşında hayatını kaybetti.

Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş’ın annesi Nimet Savaş, tedavi altında olduğu Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi hastanesinde hayatını kaybetti.

85 yaşında yaşamını yitiren merhume Nimet Savaş’ın vefatıyla ilgili Hatay Büyükşehir Belediyesi'nden yapılan açıklamada, defin işlemlerinin pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleşeceği; taziyelerin, telefon ve sosyal medya kanalları aracılığıyla kabul edileceği belirtildi.

Nimet Savaş’ın vefatının başta Lütfü Savaş olmak üzere, ailesini ve sevenlerini derinden etkilediği belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"HBB ailesi olarak Antakya Asri Mezarlığı’nda defnedilecek merhume Nimet Savaş’a Allah’tan rahmet, Başkanımız Sayın Savaş ve kederli ailesine başsağlığı dileriz.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN