Mansur Yavaş, Hatay'daki yangın sorası harekete geçti

Mansur Yavaş, Hatay'daki yangın sorası harekete geçti

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Hatay'daki orman yangınlarında yok olan ağaçları yeniden canlandırmak için 32 bin adet fidan göndereceklerini açıkladı.

Hatay’ın Belen ilçesinde geçen Cuma günü başlayan ve güçlükle kontrol altına alınan yangında zarar gören alanlar için Ankara Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

“29 EKİM’DE ANKARA’MIZDA ‘YEŞİLİN BAŞKENTİ’ PROJEMİZİ BAŞLATACAĞIZ”

Sosyal medya hesabından paylaşım yapan Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş şu ifadeleri kullandı:

Hatay'daki yangın yüreklerimizi sızlattı. Doğanın yeniden yeşile kavuşması için 32 bin mesai arkadaşımız adına Hatay’a 32 bin fidan bağışında bulunuyoruz.

29 Ekim’de de Milli Mücadele’nin karargahı Ankara’mızda ‘Yeşilin Başkenti’ projemizi başlatacağız.

 

 

NE YAŞANMIŞTI? 

Hatay'ın 3 ilçesine yayılan orman yangınları 33 saat sonra tam olarak kontrol altına alınmıştı. Bakan Pakdemirli, çok ciddi kasıt şüphelerinin de ortaya çıktığını belirterek ''4 şüpheli gözaltında. 2'si savcılık tarafından serbest bırakıldı, 2'siyle ilgili de işlem yapılacak'' ifadesini kullanmıştı. Yerleşim yerlerine de sıçrayan yangından kaçanların ve yanan hayvanların görüntüleri sosyal medyaya damga vurmuştu. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN