Hatay'da rahatsızlanan asker şehit oldu

Hatay'da rahatsızlanan asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı Hatay'ın İskenderun ilçesinde görevi sırasında rahatsızlanan bir askerin şehit olduğunu açıkladı.

Milli Savunma Bakanlığı, İskenderun’da görevi sırasında rahatsızlanan bir askerin şehit olduğunu açıkladı. Bakanlıktan paylaşılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Hatay İskenderun’daki Deniz Üs Komutanlığımızda 14 Ekim 2020 tarihinde bir silah arkadaşımız görevi esnasında rahatsızlanmış, derhal hastaneye sevk edilmiş ve yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olmuştur. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz."

11 Ekim'de de Ağrı'da teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıkmıştı. Çıkan çatışmada yaralanan 2 askerden biri hastanede şehit düşmüştü

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN