Son dakika! Ağrı'da çatışma çıktı, 1 asker şehit düştü

Son dakika! Ağrı'da çatışma çıktı, 1 asker şehit düştü

Son dakika haberi...Ağrı'da teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Çıkan çatışmada yaralanan 2 askerden biri hastanede şehit düştü.

Ağrı'da akşam saatlerinde Doğubayazıt ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile teröristler arasında sıcak temas sağlandı.

Çıkan çatışmada 2 asker yaralandı.

OPERASYONLAR SÜRÜYOR

Yaralı askerlerden biri Doğubayazıt Doktor Yaşar Er Yılmaz Devlet Hastanesi'nde şehit oldu, diğeri Ağrı Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı.

01.jpg

Bölgede teröristlere yönelik operasyonun sürdüğü belirtildi.

ACI HABER ÇORUM'DAKİ AİLESİNE ULAŞTI

Şehit olan Jandarma Astsubay Kıdemli Çavuş Emre Dokumacı'nın şehadet haberi, Çorum'un İskilip ilçesindeki ailesine verildi.

Acı haberin ardından şehidin babaevine Türk bayrağı asıldı.

Şehit Dokumacı'nın naaşı, bugün Van'da düzenlenecek askeri törenin ardından memleketi Çorum'un İskilip ilçesine getirilecek.

KASIM'DA DÜĞÜNÜ OLACAKTI

Dokumacı'nın uzman çavuş olarak Türk Silahlı Kuvvetleri'ne katıldığı, daha sonra sınavla astsubaylığa terfi ettiği, Kasım ayında da düğün yapmayı planladığı öğrenildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN