Havalar ne zaman ısınacak? Yarın yağmur yağacak mı? Bu hafta hava nasıl olacak? İşte il il haritalı hava durumu tahmini

Havalar ne zaman ısınacak? Yarın yağmur yağacak mı? Bu hafta hava nasıl olacak? İşte il il haritalı hava durumu tahmini

Bugün hava nasıl olacak? Bu hafta hava kaç derece? sorularının yanıtları internette araştırılıyor. Mayısın son günlerine girmişken havaların neden ısınmadığı ve ne zaman ısınacağı merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'ne göre Balkanlar'dan gelen soğuk hava dalgasının Karadeniz bölgesi hariç olmak üzere yurt genelinde etkisini kaybederek sıcaklıkların yükselmesi bekleniyor. Karadeniz Bölgesi ise önümüzdeki bir haftayı yağışlı geçirecek. İşte haritalı hava durumu tahminleri...

'Havalar ne zaman ısınacak?', 'Bu hafta yağmur yağacak mı?', 'Yarın hava nasıl olacak?' sorularının yanıtlarını ve 'illere göre haritalı hava durumu tahmini'ni sayfamızda aktardık. İstanbul, Ankara, İzmir ve tüm illerde bu hafta hava durumu merak ediliyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün, son kez uygulanan sokağa çıkma yasağının olduğu hafta sonu ve önümüzdeki hafta içi günlerinin hava durumu tahminlerine göre, pazar günü Karadeniz Bölgesi ile Marmara, pazartesi-çarşamba günleri arasında tüm yurtta sağanak yağış bekleniyor. Perşembe günüyse yağmurun, Orta ve Doğu Karadeniz hariç yurdu terk edeceği öngörülüyor. Hava sıcaklıkları ise Marmara'da 17-21 derece arası, Karadeniz'de 19-25 derece arası, Doğu Anadolu'da 25-31 derece arası, Güney Doğu Anadolu'da 23-29 derece arası, Akdeniz'de 22-28 derece arası, Ege Bölgesi'nde 16-24 derece arası, İç Anadolu'da 16-24 derece arasında seyretmesi bekleniyor. İşte detaylar...

HAVALAR NEDEN SOĞUMASINA NEDEN OLAN GÜNEŞ KİLİTLENMESİ (SUN LOCKDOWN) NEDİR?

BUGÜN, YARIN VE BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, hava sıcaklıklarının yurdun barı bölgelerinde mevsim normallerinin biraz altında, doğu bölgelerinde ise mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor.

Bu hafta, kuzey, iç ve batı kesimlerin parçalı ve çok bulutlu, Marmara'nın güney ve batısı, Batı Akdeniz'in iç kesimleri, Doğu Akdeniz'in Toroslar mevkisi, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Batı Karadeniz'in iç kesimleri, Orta ve Doğu Karadeniz, Sakarya, Konya ve Sinop çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı, diğer yerlerin ise az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

Ayrıca hava sıcaklığı ve rüzgarla ilgili olarak yapılan açıklamada, "İç ve batı kesimlerde 1 ila 3 derece artacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı bekleniyor. Batı kesimlerde mevsim normallerinin biraz altında, doğu kesimlerde ise mevsim normalleri civarında seyredeceği tahmin ediliyor. Güney ve batı yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette esmesi bekleniyor" denildi.

DİĞER DETAYLAR İÇİN TIKLAYIN

YARIN HAVA KAÇ DERECE OLACAK? (31 MAYIS 2020)

İstanbul: 22/15 derece
Ankara: 23/9 derece
İzmir: 23/14 derece

BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK?

31 MAYIS 2020 PAZAR GÜNÜ

1 HAZİRAN 2020 PAZARTESİ GÜNÜ

2 HAZİRAN 2020 SALI GÜNÜ

3 HAZİRAN 2020 ÇARŞAMBA GÜNÜ

4 HAZİRAN 2020 PERŞEMBE GÜNÜ

İSTANBUL'DA BU HAFTA HAVA NASIL OLACAK? ŞEMSİYELERİ HAZIRLAYIN!

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BİTİYOR?

HAFTA SONU FIRINLARIN ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA MARKETLER KAÇA KADAR AÇIK?

HAFTA SONU KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN

30-31 MAYIS 2020'DE ECZANELERİN ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

TÜRKİYE'NİN GÜN GÜN NORMALLEŞME TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

YURT İÇİ SEYAHATLARDE ZORUNLU OLAN 'HES KODU' ALMAK İÇİN TIKLAYIN

SEYAHAT İZİN BELGESİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN