Yarın sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? İşte sokağa çıkma yasağı olan illerin listesi

Yarın sokağa çıkma yasağı var mı? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitecek? İşte sokağa çıkma yasağı olan illerin listesi

Hangi illerde sokağa çıkma yasağı var? Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, corona virüs (koronavirüs) salgın hastalığına karşı alınan tedbirler kapsamında bu hafta sonu son kez sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacağını açıklamıştı. İşte sokağa çıkma yasağı olan iller...

'Yarın sokağa çıkma yasağı var mı?', 'Sokağa çıkma yasağı ne zaman başlayacak ve ne zaman bitecek?', 'Hangi illerde sokağa çıkma yasağı var?' sorularının yanıtlarını sayfamızda bulabilirsiniz. İçişleri Bakanlığı'nın genelgesine göre son kez uygulanan sokağa çıkma kısıtlaması 30 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 00.00 itibariyle başladı. İşte, sokağa çıkma yasağı uygulanan 15 ilin listesi...

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI HANGİ İLLERDE UYGULANIYOR?

İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan sokağa çıkma yasağı genelgesine göre, 30 Mayıs 2020 Cumartesi günü saat 00.00 ile 31 Mayıs Pazar günü saat 23.59 arasında; Ankara, Balıkesir, Bursa, Eskişehir, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kocaeli, Konya, Manisa, Sakarya, Samsun, Van ve Zonguldak olmak üzere, toplam 15 il sınırlarındaki vatandaşların sokağa çıkmaları kısıtlandı.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN DUYURMUŞTU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçen hafta perşembe akşamı yapılan kabine toplantısı sonrası normalleşme ile ilgili son takvimi kamuoyuyla paylaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada sokağa çıkma kısıtlamasının bazı illerde bir süre daha devam etmesinde fayda görüldüğü söylenmişti. Ardından İçişleri Bakanlığı tarafından bu hafta sonu kısıtlamanın hangi illerde uygulanacağının belirtildiği genelge yayınlandı.

HAFTA SONU FIRINLARIN ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA MARKETLER KAÇA KADAR AÇIK?

VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN

30-31 MAYIS 2020'DE ECZANELERİN ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

30-31 MAYIS 2020 GÜNLERİNDE KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

TÜRKİYE'NİN GÜN GÜN NORMALLEŞME TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

YURT İÇİ SEYAHATLARDE ZORUNLU OLAN 'HES KODU' ALMAK İÇİN TIKLAYIN

SEYAHAT İZİN BELGESİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN