Bugün eczaneler açık mı? Sokağa çıkma yasağında eczaneler çalışıyor mu? İşte eczanelerin hafta sonu çalışma saatleri

Bugün eczaneler açık mı? Sokağa çıkma yasağında eczaneler çalışıyor mu? İşte eczanelerin hafta sonu çalışma saatleri

Sokağa çıkma yasağında eczaneler nasıl çalışıyor? Eczaneler bugün açık mı? sorularının yanıtlarını sayfamızda bulabilirsiniz. Acil sağlık ihtiyaçları için büyük önem arz eden eczanelerin, sokağa çıkma yasağı uygulanan hafta sonu çalışma saatleri merak ediliyor. Detaylar haberimizde...

'Eczaneler bugün çalışıyor mu?', 'Sokağa çıkma yasağında eczaneler açık mı?' sorularının yanıtları sosyal medyada araştırılıyor. Koronavirüs (corona virüs) salgın hastalığı nedeniyle uygulanan kısıtlamalar kademeli olarak kaldırılırken, 30-31 Mayıs 2020 tarihlerinde son kez sokağa çıkma yasağı gerçekleştiriliyor. Cumartesi ve pazar günlerini kapsayan bu 2 gün boyunca eczanelerin çalıp çalışmadığı merak ediliyor. İşte 'eczanelerin çalışma saatleri 2020'...

BUGÜN ECZANE AÇIK MI?

Covid-19 salgın hastalığı dolayısıyla ülke genelinde 30-31 Mayıs 2020 günlerinde arasında sokağa çıkma yasağı uygulanıyor.

İstanbul Eczacı Odası tarafından 30-31 Mayıs 2020 tarihlerinde, İstanbul'daki eczanelerin çalışma düzeni de açıklanırken, nöbetçi eczane sayısının da artırılacağı duyuruldu.

Açıklamaya göre, 30 Mayıs 2020 Cumartesi günü mevcut nöbetçi eczane sayısı 3 kat arttırılarak nöbet sistemi ile hizmet verilecek ve ilave edilen nöbetçi eczaneler saat 18.00'e kadar çalışacak.

31 Mayıs 2020 Pazar günü ise mevcut nöbetçi eczane sistemi ile hizmet verilecek.

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI NE ZAMAN BİTİYOR?

HAFTA SONU FIRINLARIN ÇALIŞMA SAATLERİ NEDİR?

SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA MARKETLER KAÇA KADAR AÇIK?

VEFA SOSYAL DESTEK GRUBU İLETİŞİM BİLGİLERİ İÇİN TIKLAYIN

30-31 MAYIS 2020 GÜNLERİNDE KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

TÜRKİYE'NİN GÜN GÜN NORMALLEŞME TAKVİMİ İÇİN TIKLAYIN

YURT İÇİ SEYAHATLARDE ZORUNLU OLAN 'HES KODU' ALMAK İÇİN TIKLAYIN

SEYAHAT İZİN BELGESİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN