1 lokması zımba gibi yapıyor! Ne ağrı kesici ne de soğuk algınlığı ilacına gerek var! Evine alana hastalık uğramıyor

1 lokması zımba gibi yapıyor! Ne ağrı kesici ne de soğuk algınlığı ilacına gerek var! Evine alana hastalık uğramıyor

Bağışıklık sisteminiz düştüğünde yakanıza yapışan hastalıklardan kurtulmakta son derece basit. Eve bundan alan doktor yüzü görmüyor. Ne ağrı kesici ne de soğuk algınlığı ilacına gerek kalmadan sadece doğal yöntemlerle hastalıklara şifa olabilirsiniz. Bir lokmayı yiyen zımba gibi kalkıyor.

Vücudunuzdaki C vitamini eksikliği güçten düşmenize neden olurken kolayca hastalanma ve yorgunluk gibi belirtileri de beraberinde getiriyor. C vitamini açısından zengin besinler tüketmek hastalıklara karşı vücudun direncini arttırmaktadır. İşte hastalığın doğal çözümü…

HASTALIKLARIN DOĞAL İLACI

Greyfurt girmeyen eve doktor giriyor. C vitamini içeriği açısından oldukça yüksek bir değere sahip olan greyfurt bağışıklık sistemini de güçlendirmektedir. Vücuttaki serbest radikallerle savaşarak bağışıklık sistemini güçlendiren greyfurt, grip gibi enfeksiyonlara karşı da koruyucu bir rol üstleniyor.

greyfurt-1.jpg

Boğaz enfeksiyonu, solunum yolu problemleri ile birlikte burun akıntısı gibi enfeksiyon rahatsızlıklarına iyi gelen greyfurt, dirençli bir vücudun da temel kaynağı oluyor. Hasta olmamak için tüketebileceğiniz gibi hasta olduğunuzda da greyfurt tüketerek bağışıklık sistemini güçlendirebilirsiniz.

Bağırsaktaki mikroplarla savaşarak enfeksiyonlara karşı savaş açan greyfurt içerisinde barındırdığı vitamin ve minerallerle genel sağlığı da destekliyor.

greyfurt-yemek.jpg

Greyfurt içerisinde yer alan A vitamini solunum yollarındaki mukozanın korunmasını sağlamaktadır.

Solunum yollarına rahatlatıcı bir etkiye sahip olan greyfurt içerisindeki uçucu yağlar ile birlikte burun tıkanıklığına karşı da doğal bir destek sağlıyor. Aynı zamanda aromatik yapısı da solunum yollarını açarak daha kolay bir nefes almanızı sağlayacaktır.

greyfurt-2.jpg

Glisemik indeksi düşük meyveler arasında yer alan greyfurt kan şekeri seviyesinde dengelemektedir. Greyfurtu acı yapan naringin adı verilen bileşenin diyabet rahatsızlıklarına iyi geldiği Uzmanlar tarafından sık sık vurgulanıyor. Diğer meyvelere oranları ilginç bir tada sahip olan greyfurt sitrik asit ile birlikte sindirimi kolaylaştırıp öksürük, grip ve soğuk algınlığına karşı da koruyucu bir görev üstleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN