10 kişiden sadece 1'i resimdeki farklı sepeti bulabiliyor! 9 saniyede bulanların zekası yüksek çıkıyor!

10 kişiden sadece 1'i resimdeki farklı sepeti bulabiliyor! 9 saniyede  bulanların zekası yüksek çıkıyor!

Sebze veya meyve sepetleri, yemek alanını süslemek için iyidir. Bilişsel yeteneklerinizi ve görsel keskinliğinizi test etmek için resimdeki farklı sepeti bulmak için bu mücadeleye katılın.

Zeka oyunları genellikle matematik formülleri ve mantık yerine yaratıcılık ve gözlem gücü gibi becerileri test eder. Ve sonuç olarak beyin hücreleri arasındaki bağlantıyı güçlendirir, zihinsel çevikliği artırır ve kısa süreli hafıza sorunlarına yardımcı olur. Yeterince açıklama yaptığımıza göre, şimdi mücadeleye dönüyoruz, resimde gizli olan farklı sepeti bulun.

RESİMDEKİ FARKLI SEPETİ BULABİLİR MİSİN?

Resimde 7 sütun ve 4 sıraya bölünmüş toplam 28 sepet gösterilmektedir. Ve senin görevin resimdeki farklı olan tek sepeti bulmak. Tüm satırları ve sütunları gözden geçirin ve bu zihinsel egzersizi tamamlamak için mantıksal akıl yürütme, gözlem gücü ve diğer yetenekler gibi becerileri kullanın.

Zeka oyunları alışılmadık bir düşünme biçimi gerektirir, ancak bazen mükemmel bir yaratıcı yaklaşım ve mantıksal akıl yürütme de içerir. Yukarıdaki görüntünün aksine, resimde gizli olan tuhaf sepeti bulmak için niteliksel keskinliğinizi ve bilişsel becerilerinizi kullanmanız gerekir. Cidden, zahmetsiz, yapmanız gereken tek şey beyin gücünüzü zorlamak ve tüm rakamlara odaklanmak.

kapak.jpg

FARKLI SEPETİ GÖRDÜN MÜ?

Bir beyin jimnastiği, yaratıcı ve mantıklı düşünmeyi gerektiren bir bilmecedir. Düşünme ve karar verme kapasiteniz böylece her girişimde artacaktır. Beyin oyunu ayrıca daha büyük sorunları çözmenize ve eleştirel sezgiler geliştirmenize yardımcı olacaktır. Unutmayın, amacınız resimde farklı olan tek sepeti bulmak. Ancak sadece 9 saniyeniz var.

ZEKA BULMACASI CEVABI

Resimdeki farklı sepet hala bulmakta zorlanıyorsanız, gizli olan farklı sepeti bulmak için lütfen aşağıdaki resme bakın. Üçüncü sıradaki ve üçüncü sütundaki sepet sebze, diğer sepetler ise meyvedir.

2-001.jpg

Eğlenceliydi, değil mi? Bu zorlu zeka oyunlarını çözmek her zaman eğlenerek öğrenmenin en iyi yoludur. Bilişsel ve problem çözme becerilerinizi ve hafıza keskinliğinizi geliştirmek için bizi takip etmeyi unutmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN