100 liranın altında alabileceğiniz en güzel hediyeler! Arkadaşlarınız ve akrabalarınıza bunları alarak yılbaşında sürpriz yapın

100 liranın altında alabileceğiniz en güzel hediyeler! Arkadaşlarınız ve akrabalarınıza bunları alarak yılbaşında sürpriz yapın

Yılbaşının yaklaşmasıyla herkesi bir sevinç ve huzur kaplamış durumda. Yeni yılla beraber umutlarını tazelemek isteyenler şimdiden yılbaşı hediyesi için araştırmalara koyuldu. Ailesine, sevgilisine, eşine ve yakın arkadaşlarına mutlu etmek isteyen milyonlarca kişi en iyiyi hediyeyi almak için araştırılmalara başladı. Yaşanan ekonomik kriz yüzünden çoğu kişi ucuz hediyelik bakmaya başladı. Bizde sizler için 100 TL'nin altında alınabilecek en güzel hediyeleri derledik.

Yeni yılın gelmesine sayı günler kaldı. Yeni yılla beraber hayallerini ve umutlarını tazelemek isteyen milyonlarca kişi hazırlıklara şimdiden başladı. Kendisini ve çevresindekileri mutlu etmek isteyenler şimdiden hediyelik eşya bakmaya başladı. Malum ülkemizde yaşanan ekonomik kriz ve alım gücünün düşmesiyle artık hediye almak bile lükse girmiş durumda. Bizde sizler için 100 TL'nin altın alınabilecek en güzel hediyeleri araştırdık. Hazırsanız listemize geçelim;

1- ROMA RAKAMLI SEVGİLİ BİLEKLERİ

Roma rakamları herkesçe otantik bulunur. Romanın eski tarihinden mi şekillerinin değişik olmasından mı bilinmez roma rakamları görüldüğü yerde bir albeni oluşur. Bizim önereceğimiz hediyenin üzerinde de roma rakamları var. Evet, sevgilinize ne hediye alsam diye düşünüyor ve artık farklı bir şeyler olsun diyorsanız bu ürün tam size göre. 2'li sevgili ürünleri herkes tarafından seviliyor. Fiyat olarakta oldukça uygun.

kmdffdfd-44.jpg

Bu ürün de sevgililer için özel yapım. İsterseniz tanışma tarihinizi bu bilekliklerin üzerine roma rakamları ile yazdırabiliyorsunuz. Böylece ikiniz için anlamlı olan sayıları bileğinizde taşıyabilirsiniz. Aynı renk ve desende olan bileklikler oldukça uygun fiyatta ve kararma yapmayan gümüşten üretilmiştir. Roma rakamlı 2’li sevgili bileklikleri uygun fiyatlı hediyeler listemizin en romantik olanlarındandır.

2- AHŞAP KUTULU 12 RENKLİ MİNİ ÇERÇEVE

Resimler herkes için önemlidir. Özellikle sevilen kişiyle çekilen resimlerin saklanması ayrı bir önemlidir. Biz de hediye önerilerinde bulunurken bu önemli detayı atlamadık ve sizler için ahşap kutulu çerçeve öneriyoruz. Tüm herkesin beğeneceği bu hediyeyi istediğiniz herkese alabilirsiniz.

kmyuu-7.jpg

Birlikte fotoğraflarınızı yerleştirebileceğiniz bu zarif ve güzel çerçeve sayesinde sevdiklerinize güzel bir sürpriz yapmış olursunuz. Bu çerçevenin en güzel yanı fotoğraflarınızın arasından seçim yapmak zorunda olmamanız. Çünkü bu çerçeveye 12 adet resim koyabilirsiniz. Ayrıca bu çerçeveyi katlayarak saklama imkânı var. Bu sayede fotoğraflar daha uzun süre saklanabilir. Bu elegant çerçeve ucuz hediye önerisi listemizin en başında yer alıyor.

3- FOTOĞRAF BASKILI MUM

Sevgililer en özel anlarını daha sonra da hatırlamak üzere çekerler. Ve bu resimlerin kaybolmasını istemezler. Bundan dolayı resimleri her yerde olduğunda mutlu olurlar. Siz de sevgilinizle en güzel resimlerinizin gözünüzün önünde olmasını seviyorsanız bu ürün tam size göre. Ucuz hediye önerisi denildiğinde fotoğraf baskılı bu mumlar güzel bir seçenek olur. Bu mumları sevgilinizle baş başa yediğiniz akşam yemeğinde masayı süslemek için kullanabilirsiniz. Ayrıca süs amaçlı kullanım için de gayet şık bir seçenektir. Ürünün üzerine istediğiniz resmi bastırmanız mümkündür. Uygun fiyatı sayesinde birden fazla fotoğraf için mum seçmek sizi zorlamayacaktır.

kmfdfd-82.jpg

4- KIRMIZI KARTON HEDİYE KUTULARI

Bir yıl içerisinde birden fazla özel gün vardır. Bu günler için ayrı ayrı hediye alınır. Hediye alınmadığında sevgiliden, eşten veya anneden trip yemek mümkün. Ayrıca alınan hediyelerin naylon torbalar içerisinde verilmemesi ayrı bir önem taşıyor. Çünkü naylon torbada verilen hediyeler karşıda bulunan kişiden trip yeme kat sayısını artırabilir. Bundan dolayı alınan hediye her ne olursa olsun güzel bir hediye kutusu şarttır. Tam da bu ihtiyaca yönelik tavsiye edebileceğimiz bir ürün var. Bu ürünün birden fazla boyutu var. Bu sayede siz de hediyenize göre bir boyut seçebilirsiniz. Ayrıca bu hediye kutularının fiyatları oldukça uygundur. En ucuz hediye seçeneği olarak hediyenizi alabilirsiniz. Tek bir hediye kutusunun fiyatı sadece 12.90 TL’dir.

mmgfgf.jpg

5- ZAMANLA BÜYÜYEN KRİSTAL KAVANOZU

Büyüyen kristal kavanoz tüm dünyada oldukça yaygın olarak tercih edilir. Bu kavanoz 15 gün içerisinde oldukça büyüyebiliyor. Ve olduğu ortama loş bir hava katıyor. Bu kavanoz üzerinde renkli LED ışıklar var. Bu ışıklar yanarken istediğiniz her hangi bir mesajın iletilmesini de sağlayabiliyor. Örneğin; sevgilinize aldığınız kristal kavanoz üzerinde seni seviyorum yazmasını sağlayabilirsiniz. Bu sayede romantik bir hediye seçeneğiniz olur. Kristal büyüyen kavanoz uygun hediye önerisi seçenekleri arasındadır. Kristal büyüyen kavanozun fiyatı sadece 19.90 TL’dir. Bu sayede hem uygun fiyatlı hem de son derece romantik bir hediye alternatif tavsiyesinde bulunuyoruz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN