14 yıl sonra vahşet ortaya çıktı: Evde paslı kafatası bulundu! 19 yaşında kaçırıldı, 33 yaşında kurtuldu

14 yıl sonra vahşet ortaya çıktı: Evde paslı kafatası bulundu! 19 yaşında kaçırıldı, 33 yaşında kurtuldu

2009 yılında kaçırılan 19 yaşındaki kadın, 14 yıl sonra alıkonulduğu yerden kaçmayı başardı. Polise giden kadın, 14 yıl boyunca uğradığı işkenceyi ve şahit olduğu dehşet anlarını anlattı. İşte detaylar...

Rusya'nın Çelyabinsk kentinde, Ekaterina B. adlı kadın, 19 yaşında kaçırıldığını ve 14 yıldır alıkonulduğu evde defalarca cinsel saldırıya uğradığını anlattı. 51 yaşındaki Vladimir Cheskidov'un kendisini 2009 yılında kaçırdığını söyleyen kadın, 19 yaşından bu yana bir evde hapsedildiğini aktardı.

14-yildir-tutuldugu-yerden-kacti-dehset-detaylar-6.jpg

PASLI KAFATASI BULUNDU

Ekaterina B., Cheskidov'un 2011 yılında ise Oksana adlı başka bir kadını kaçırdığını ve öldürdüğünü söyledi. Rusya Soruşturma Komitesi'nin verilerine göre Cheskidov, cesedi parçaladı ve kalıntıları da evin bodrumunda kaynattı. Yerel haberlere göre, evde kemikler ve üzerinde pas izleri olan bir kafatası bulundu.

14-yildir-tutuldugu-yerden-kacti-dehset-detaylar-1.jpg

14 YILDIR GÖRMEDİĞİ KIZ KARDEŞİYLE İLETİŞİM KURDU

"Bütün bu süreçte bana işkence etti ve 1000'den fazla kez cinsel saldırıda bulundu" diyen Ekaterina B., saldırganın annesiyle beraber yaşadığı evde tutsak olduğunu anlattı. Her şeyden haberdar olduğu belirtilen anne Valentina'nın da gözaltına alındığı aktarıldı.

Polis, adamın sarhoş olduğu sırada annesinin ambulans çağırdığını ve Ekaterina B.'nin bu sırada kaçmayı başardığını duyurdu. Evden kaçan kadın, 14 yıldır görmediği kız kardeşine ulaştı ve daha sonra polisi aradı.

14-yildir-tutuldugu-yerden-kacti-dehset-detaylar-5.jpg

ASMA KİLİT VE DEMİR PARMAKLIKLI ODADA TUTULDU

New York Post'ta yer alan habere göre, Ekaterina B., kız kardeşine, 19 yaşındayken saldırganla tanıştığını ve daha sonra evine davet ettiğini anlattı.

"Bir tren istasyonunda bana içki içmeyi teklif etti. Daha sonra beni evine davet etti fakat beni evinde kapalı tuttu" diyen kadın, ev işlerini de yaptığını ve saldırganın annesine baktığını da aktardı. Ekaterina B., kaldığı odanın kapısında asma kilit ve pencerelerinde demir parmaklık olduğunu söyledi.

14-yildir-tutuldugu-yerden-kacti-dehset-detaylar-4.jpg

51 yaşındaki Vladimir Cheskidov şu anda bir psikiyatri hastanesinde silahlı gözetim altında tutuluyor ve cinayet, tecavüz ve adam kaçırmaya ilişkin cezai soruşturmayla karşı karşıya. Öte yandan saldırganın babası ve önceki eşinin akıbetiyle ilgili de soruşturma başlatıldı.

14-yildir-tutuldugu-yerden-kacti-dehset-detaylar-2.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN