15 yıl sonra sahnelere geri dönmüştü! Demet Akbağ'dan kötü haber: Ameliyata alındı!

15 yıl sonra sahnelere geri dönmüştü! Demet Akbağ'dan kötü haber: Ameliyata alındı!

'Aydınlıkevler' adlı tiyatro oyununda rol alarak 15 yıl aranın ardından tiyatro sahnelerine geri dönen usta oyuncu Demek Akbağ'dan gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

Son olarak Temmuz ayında "Demet Akbağ ile Güldürme Beni" adlı komedi programıyla Show TV ekranlarında izleyiciyle buluşan ünlü oyuncu Demet Akbağ'dan hayranlarını üzen haber geldi.

Yılmaz Erdoğan tarafından yazılan ve Serdar Biliş tarafından yönetilen 'Aydınlıkevler' adlı tiyatro oyununda rol alarak 15 yıl aranın ardından tiyatro sahnelerine geri dönen usta oyuncu Demek Akbağ'dan gelen haber hayranlarını üzüntüye boğdu.

AMELİYATA ALINDI

'Aydınlıkevler' adlı oyunda Salih Bademci, Burak Dakak, Sinem Ünsal, Nebi Tolga Yılmaz, Sevda Baş, Caner Alkaya, Barkın Sarp, Ömer Güneş ve Kiraz Tosun ile birlikte rol alan usta oyuncu Demet Akbağ, ameliyat masasına yattı.

Ameliyata alınan ünlü oyuncuya, yakın arkadaşı ve ünlü şarkıcı Emel Müftüoğlu moral verdi.Hastane odasından Demet Akbağ ile çektirdiği kareyi paylaşan ünlü şarkıcı, paylaşımında "Canımcım birazdan dizinden ameliyata girecek. Yarın da koşu yarışına katılacağız beraber... Doktor Sarper Çetinkayaa sayesinde" ifadelerini kullandı.

Emel Müftüoğlu'nun bu paylaşımının ardından Demet Akbağ'a geçmiş olsun mesajları yağdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN