18 evi 18 kilo altını olduğunu söylemişti! İşte Kobra Murat’ın gerçek mal varlığı!

18 evi 18 kilo altını olduğunu söylemişti! İşte Kobra Murat’ın gerçek mal varlığı!

Daha önce yaptığı açıklamada 18 evi ve 4 yazlığı ve 18 kilo altını olduğunu söyleyen Kobra Murat lakaplı şarkıcı Murat Divandiler'in gerçek serveti ortaya çıktı! Mal varlığını canlı yayında açıkladı.

'SÖZLERİM YANLIŞ ANLAŞILDI' DEDİ

'Kobra Murat' lakaplı Roman müziğinin tanınmış isimlerinden Murat Divandiler daha önce yaptığı açıklamada 18 evi ve 4 yazlığı olduğunu söylemişti. Kobra Murat mal varlığı ile ilgili detayları tv8'de ekrana gelen 'Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa' programında açıkladı. Sözlerinin yanlış anlaşıldığını ifade eden Kobra Murat, zannedildiği gibi kilolarca altını olmadığını 9 gayrimenkulünün olduğunu açıkladı.

'Kobra Murat' lakaplı Roman müziğinin tanınmış isimlerinden Murat Divandiler geçtiğimiz haftalarda Caner Toygar’ın Youtube'da yayınlanan programına konuk olmuş ve 18 evi, 4 yazlığı ve 18 kilo altını olduğunu açıklayarak herkesi şaşırtmıştı.

GERÇEK MAL VARLIĞI ORTAYA ÇIKTI

Caner Toygar'ın Youtube'da yayınlanan programına konuk olan Kobra Murat mal varlığı ile ilgili şu şekilde konuşmuştu: “2 tane altın kasamız var. İçinde 18 kilo altın var. Karım diyor ki 'artık altın yaptırma Murat, kasalar almıyor.' Karımın üstüne, benim üstüme paralar var, çocuklarımın üstüne paralar var. 18 tane evim, 4 tane yazlığım var. Ama hepsi alın teri”

Mal varlığı açıklamasıyla kısa sürede gündem olan ünlü şarkıcının gerçek serveti ortaya çıktı. Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa programının konuğu olan Kobra Murat, daha önce yaptığı açıklamalarının yanlış anlaşıldığını ifade etti. 9 gayrimenkulü olduğunu, arabasının bile olmadığını hatta işe toplu taşıma ile gittiğini söyledi.

kobra.jpg

HALKIN İÇİNDEN BİRİYİM

Kobra Murat çok konuşulan mal varlığının detayları için şunları söyledi:
''Ben şu ana kadar yaptırdığım altın 18 kiloyu bulmuştur' dedim, kes - yapıştır olunca... Ben gerçek varlığımı açıklayayım. Benim 1 dairem var, oğluma 1 daire aldım, kızıma 1 daire aldım, öteki oğluma 1 daire aldım. 2 tane yazlık aldım. 2 tane gecekondum var dedelerimden kalma. 23 metrekare evde 6 kişi yaşadık biz 6 sene. 1 tane de 20 metrekare 3 katlı dükkanım var. Olan bu. Arabam bile yok benim. 9 gayrimenkulüm var. Bir de çoluğuma çocuğuma adet olarak yaptırdığım 14 ayarlardan kaba şeyler falan var. Babalarından hatıra onlara. Ben bunları açıkladıktan sonra telefonlarım durmuyor. Millet benden ev, araba istiyor. Ben de çok vicdanlı bir insanım. Otobüsle, metrobüsle çalışmaya giderim. Mahallede ihtiyacı olan kim varsa onlara dağıtırım yolda, Allah karşıma çıkarır. İşe giderken kıyafetlerimi sırt çantamla götürüyorum. 'Çok zengim diyorsun, atıyorsun' yazanlar olmuş. Halkın içinden bir insanım.''

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN