'18 evim var torunumun biberonu dahi altından' diyen Kobra Murat kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi! 18 kilo altın...

'18 evim var torunumun biberonu dahi altından' diyen Kobra Murat kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi! 18 kilo altın...

Geçtiğimiz günlerde '18 evim var torunumun biberonu dahi altından' açıklamalarıyla tepkilerin hedefindeki isim haline gelen "Romanların Prensi" olarak anılan 'Kobra Murat' Murat Divindiler, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

Geçtiğimiz günlerde katıldığı bir programda 18 eve ve 18 kilo altına sahip olduğunu açıklayarak tepkilerin odağındaki isim haline gelen "Romanların Prensi" olarak anılan 'Kobra Murat' Murat Divindiler, kendisine yöneltilen eleştirilere yanıt verdi.

18 eve ve 18 kilo altına sahip olduğunu açıklayan ünlü sanatçı, daha sonrasında sözlerine açıklık getirmiş ve 'arabam bile yok' diyerek şaka yaptığını dile getirmiş ancak torununun biberonunun dahi altından olduğunu söylemişti.

TATLISES'İ HEDEF ALMIŞTI

Almanya'nın Türkiye'den daha fakir bir ülke olduğunu da öne süren Kobra Murat, kızı Dilan Çıtak'a altın kemer takan İbrahim Tatlıses'i hedef alarak "Gösteriş olarak abartılı ama satınca o kadar yüksek değil. 200 bin TL'ye alıyorsan 100 bin TL'ye satıyorsun" açıklamasında bulunmuştu.

Bu açıklamalarının ardından renkli şahne şovlarıyla ün kazanan ve "Romanların Prensi" olarak anılan 'Kobra Murat' Murat Divindiler' sosyal medyada tepkilerin odağındaki isim haline gelirken kendisine yöneltilen eleştirilere de yanıt verdi.

1496861.jpg

ÖLÜLERİN AYAKKABILARINI GİYDİM

YouTube'da yayınlanan Katarsis programına katılarak Uzman Psikolog Gökhan Çınar'ın sorularını yanıtlayan ünlü sanatçı, yokluk içinde bir çocukluk geçirdiğini açıklayarak "6 yaşında okuma başladım fakir okulu. Ama yetenekliyim ayakkabılarım patlak, 13 yaşına kadar ölülerin ayakkabılarını giydim. Saçım geç çıksın da kuaföre para vermeyelim diye saçımı hep üçe vurmuşlar" dedi.

kobra.webp

"18 KİLO ALTINIM YOK"

18 kilo altını olmadığını belirten Kobra Murat, bir yanlış anlaşılma yaşandığını vurgulayarak "18 kilo altınım yok kes yapıştır yaptılar bu kadar abartılacağını ummuyordum. Çocuklarıma ev aldım, kendi evim var, bir dükkanım var, gecekondumu konak yaptıracağım" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN