2023 o burçlar için umut olurken baz burçlara kabusu yaşatacak! İşte burçlara göre 2023 tahminleri

2023 o burçlar için umut olurken baz burçlara kabusu yaşatacak! İşte burçlara göre 2023 tahminleri

2022'nin bitimine günler kala herkesi yeni yılda yeni bir başlangıç umudu sardı. Astroloji ile ilgilenenler ise şimdiden yeni yılın neler getireceğini araştırmaya başladı. Sizler için bu haberde uzmanların burçlara göre tahminlerini derledik.

2023 yılı, tüm burçlara gezegensel olaylara ve geçişlere dayalı olarak yeni başlangıçlar getiriyor. Gezegen geçişleri, burçlar ve takımyıldızlar arasında gerçekleşirken hayatınızı belirli şekillerde etkileyen doğum haritanıza göre burcunuzu neler bekliyor. İşte burcunuzun sağlık açısından yaşayacaklarının detayları ve en şanslı olduğunuz aylar...

2023 KOÇ BURCU

İlişkiler: Yılın başında başkalarına ne söylediğinize dikkat edin, ancak yıl ilerledikçe ilişkileriniz pürüzsüz hale gelecektir. Evli değilseniz, bu yıl yüzük takabilirsiniz. Aile üyelerinin tam desteğini alacaksınız.

Sağlık: Ağustos 2023'e kadar sağlığınız için uygun bir zaman değil. Stresten uzak durmaya, sağlıklı beslenmeye ve egzersiz yapmaya çalışın.

En İyi Aylar: Eylül ve Ekim.

2023 BOĞA BURCU

İlişkiler: İlk çeyrek aşk ve romantizm için iyi bir zaman. İletişim kesintileri, tartışmalara ve stresli ilişkilere neden olabilir. İletişiminizi şeffaf tutun.

Sağlık: Sağlığınız ilk çeyrekte iyi olacak ama işler kötüye gidebilir. Nisan ayından sonra sağlığınıza tam olarak dikkat etmelisiniz.

En İyi Aylar: Şubat ve Ekim

2023 İKİZLER BURCU

İlişkiler: Aile hayatı uyum ve huzur içinde mutlulukla dolu olacak. Aileden birinin evlenme şansı var. Mayıs ayında dikkatli olun. Bunun dışında, yılın geri kalanında ailenizle mutlu zamanların tadını çıkaracaksınız. Aşk ve romantizm için iyi bir zaman.

Sağlık: Yıl kırılgan bir sağlıkla başlayabilir, ancak Şubat ayından itibaren sağlık iyi olacak. Birkaç küçük sorun sizi rahatsız edebilir.

En iyi aylar: Şubat, Mart, Nisan ve Kasım

2023 YENGEÇ BURCU

İlişkiler: Sevdiklerinizle ilişkilerde birkaç iniş ve çıkış yaşanabilir. Teklif etmek istiyorsanız, bunu Ekim ayından sonra yapın.

Sağlık: Özellikle ikinci çeyrekte sağlık açısından dikkatli olun. Düzenli kontroller yaptırın, yemek yiyin ve egzersiz yapın. Ekimden itibaren sağlığınız iyi olacak.

En iyi aylar: Kasım ve Aralık

2023 ASLAN BURCU

İlişkiler: Romantik ilişkiniz gelişecek ve sevgililer arasındaki anlaşmazlıklar çözülecek. İlk çeyrekten sonra aile ve arkadaşlarla olan ilişkileriniz de samimi olacak, huzur ve uyumun tadına varacaksınız.

Sağlık: Sağlık ortalama olacak, mide ile ilgili bazı problemler su yüzüne çıkabilir. Sağlıksız yeme ve içmeye dikkat edin. Ekim'den itibaren, sağlığın iyi olacak

En iyi aylar: Haziran ve Aralık.

2023 BAŞAK BURCU

İlişkiler: 17 Ocak'tan sonra, ilişkilerin kötüye gitme olasılığı yüksek olduğundan, ailenizle uğraşırken dikkatli olun. Sevdiklerinize karşı egoist olmamaya çalışın. Evlilik teklif etmek istiyorsanız, Ekim sonrasına kadar beklemelisiniz.

Sağlık: Partnerinizin sağlığı endişe kaynağı olabilir. Sakin kalmaya ve rahatlamaya çalışın.

En iyi aylar: Şubat ve Mart

2023 TERAZİ BURCU

İlişkiler: 22 Nisan'dan itibaren evlenme ihtimalleri yüksek. Evlenirseniz, ilişkiler güçlenir. Diğer ilişkiler zevk ve uyumla dolu olacak.

Sağlık: Sağlığınızla daha fazla ilgilenmeye başlayacaksınız ve sonuç olarak sağlığınız iyileşecek ve yılın geri kalanında iyi kalacaktır.

En iyi aylar: Kasım ve Aralık.

2023 AKREP BURCU

İlişkiler: Herkesle iyi ilişkilerin tadını çıkaracaksınız. Evlilik bir olasılıktır. Aile içindeki sevginiz ve anlayışınız artacak. İkinci çeyrekte dikkatli olun ve sevdiklerinizi üzmemeye çalışın.

Sağlık: Sağlığınızın tadını çıkaracaksınız. Yine de, ebeveynleriniz veya ailedeki bazı yaşlılar bazı sağlık sorunlarıyla karşı karşıya kalabilir. Endişeli ve uykusuz hissedebilirsiniz ama rahatlayın ve sakin kalın.

En iyi aylar: Ekim ve Kasım

2023 YAY BURCU

İlişkiler: Bu ay iyi ilişkileriniz olacak. Ayrıca, romantik ilgileri beslemek için iyi bir ay. Kardeşler ve arkadaşlar destekleyici olacaktır. Barış ve uyumun tadını çıkaracaksınız.

Sağlık: İkinci çeyrekte sağlığınıza, özellikle mide ile ilgili sorunlara, ülserlere ve sindirim sistemi arızalarına dikkat etmeniz gerekiyor. Sağlıklı beslenin ve egzersiz yapın.

En iyi aylar: Mayıs - Ekim

2023 OĞLAK BURCU

İlişkiler: Arkadaşlarınız ve kardeşlerinizle çok eğleneceksiniz. Aile hayatında ve ilişkilerde uyumun tadını çıkaracaksınız. İkinci çeyrekte bazı yanlış anlamalar baş gösterebilir, ancak dikkatli olmanız ve sert sözler kullanmamanız gerekir. Evlilik ve romantizm olasılığı var.

Sağlık: Sağlığınız bu yıl ortalama olacak. Kalple ilgili bazı problemler ortaya çıkabilir, ancak son çeyrek sağlık açısından iyi olacaktır. Annenizin sağlığı bazı endişelere neden olabilir.

En iyi aylar: Kasım ve Aralık

2023 KOVA BURCU

İlişkiler: Kova burcu bireyleri, yılın başında romantik birlikteliklerinde uyumluluk yaşayacaklar. Ocak ve Şubat aylarında mutluluk yaşanacak, ancak Mart ve Nisan aylarında ilişki gerginleşecek ve yıl içinde evlilikle sonuçlanabilecektir.

Sağlık: Göz sorunu yaşayabilirsiniz. Kendine iyi bakmalısın. Ayrıca kırık kemikler ve artritik problemler de vardır.

En iyi aylar: Mayıs ve Eylül

2023 BALIK BURCU

İlişkiler: Ailedeki çocuklar veya gençler bir zevk kaynağı olacaktır. Romantik ilişkiler, yıl sonuna doğru çözülecek.

Sağlık: Sağlık, tüm yıl boyunca dikkat gerektirebilir. Uykusuzluk bir endişe nedeni olabilir ve uzuvlardaki ağrı endişe verici olabilir. Dikkatli olmanız ve aşırı müsamahadan kaçınmanız gerekir.

En iyi aylar: Mayıs ve Eylül

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN